Avtroppende landslagstrener for herrer senior Thorsten Hævdholm tar på seg arbeidet som lagleder og trener for 1. laget vårt som spiller i 1. divisjon. Thorsten skal være med som lagleder på alle seriekampene og ha en trening i uka med laget ut sesongen.

Her er litt info om Thorsten:

Thorsten er 39 år og bor i Oslo. Han har jobbet for NBTF i 7 og et halvt år, men slutter 31/1 for å jobbe innenfor noe annet enn bordtennis. Han er utdannet fysioterapeut, men har de siste 15 årene jobbet som landslagstrener i bordtennis, først i Danmark så i Norge. Han har også tidligere vært trener i 3 av de største klubbene i Danmark. Som spiller har han selv vært på det danske juniorlandslaget og har spilt noen år i den øverste danske serien.

Når vi spør Thorsten om hvorfor han har tatt på seg denne jobben og hva han tenker rundt den svarer han:

Jeg ønsker at fortsætte med at være involveret i bordtennis ved siden af jobbet og det passer derfor perfekt at kunne bidrage lidt her i B72. At klubben vælger at satse på egne unge spillere på 1. laget og prioritere at jobbe med at udvikle dem er vældigt kult, og noget som jeg meget gerne bidrager til.

 Jeg håber at kunne bidrage til at træningerne bliver ekstremt bra, samt at spillerne får en forståelse for hvad som kræves for at udvikle sig til næste niveau. 

Kvaliteten i arbejdet spillerne udfører hver dag giver det resultat man fortjener, så hvis man koncentrerer sig om arbejdet kommer resultaterne. Alt for mange koncentrerer sig om resultaterne og glemmer arbejdet.

 Vi gleder oss til å ha Thorsten som trener for vårt 1. lag og er spente på å se på utviklingen av laget utover i sesongen og i sesongene framover.