20160108_202618Fredag den 8. januar, 19.00 var det Frøydis, Anne Sophie og Katarina sin tur til å spille i dameserien mot Nesodden, i B-72 hallen. Det var mange tilskuere til stede, og bra stemning.
Etter spillenekt på grunn av alder i høst, så ble dette Kattas debut i dameserien, og dette gjorde hun på best mulig vis, med seier i sine to single kamper og i dobbelen. I tillegg går hun også inn som en av tidenes yngste spillere i dameserien. Nesodden-jentene spilte bra bordtennis denne dagen, men B-72 ble for sterke i dag, og beholder sin plass øverst på tabellen. Rikke tok for Nesodden en jevn kamp mot Frøydis, og stillingen ble etter syv kamper spilt 6-1 til B-72.

Søndag, kl.13.00, skulle de samme jentene igjen ut i ilden. Denne gangen var det mot Fokus, i Fokushallen. Her var stemningen høy, og Fokus stilte også opp med kiosk for spillerne, tommel opp til Fokus for dette! For Fokus spilte Grutle Aasebø-søstrene og Kristin Eng. Etter at de ikke har spilt i serien hele sesongen, var de nå klare for å bli med. Etter mye bra spill, og gode kamper, ble Fokus litt for sterke for B-72 jentene, og stillingen ble til slutt 6-0 til Fokus. Det skal nevnes i Frøydis spilte fantastisk mot både Kristin og Marte, mot Kristin ble det siste settet svært spennende, og endte på 21-19 til Kristin!

Dette har vært en bra helg, og jentene er nå klare for å avslutte med ett smell i B-72 hallen 6. og 7. februar!