I helga har det blitt avikklet regionscup i lørenskoghallen. Vi er den desidert største klubben med ca. 50 påmeldte spillere. Av disse er mange nybegynnere på sin første turnering. Dette er veldig gledelig for klubben, og tilbakemeldingen fra disse spillerne har vært veldig positiv. Vi ble den mestvinnende klubben med hele 19 klasseseiere, altså seier i over halvparten av klassene. Det ble også veldig mange pallplasser, se resultatlister for fullstendig oversikt. Foreldre og ansvarspersoner i klubben gjorde en strålende jobb, og klarte å holde tidskjema begge dagene.

Fun facts:

Torstein går videre til sitt første sluttspill som B-72 spiller

Martin og Kristine er kjempesøte som dobbelpartnere

Lindstad har lært seg å spile FH, og slår derfor Kenneth Zeifert to ganger

LilleFredrik vant både gutter 13 og 15

Steinar ble ikke så fornøyd når Henrik tråkket i salaten/søpledunken

9 og et halvt av 11 double par i Double Åpen var fra B-72