Denne helgen har det vært samlerunde for alle serielagene våre.

1.laget vårt har spilt 1.divisjon i Hokksund og lageleder Thorsten har skrevet et lite sammendrag fra runden:

1.laget

«B72 – Stavanger 4-6
B72 – Varding 5-5
B72 – Lia 6-4
B72 – Kjelsås 8-2

Dette blev resultaterne af helgens matcher for B72 i 1.division, og altså 5 point af 8 mulige, hvilket var positivt resultatmæssigt. Der var muligheder for 1-2 point mere men kunne også have været 1-2 mindre uden at det havde været helt uretfærdigt.

Alle 5 spillere – Adrian, Sondre, Mikkel, Jonas og Anders var i aktion i både singler og doubler og alle bidrog med sejre, og alle præsterede i perioder op imod deres bedste.

Det var meget positivt at vi klarer at spille jævnt med og vinde imod nogle af de bedste lag i 1.division, for målet er at blive et lag i toppen af 1.division. For at vi kan klare det er der nogle ting vi må jobbe med og blive flinkere til og her kommer nogle af dem:

– træne med højere koncentration på de små detaljer der afgør matcher – boldvurdering, placering og variation i fart/skru
– mere stabil mental gennemføring af matcherne både til træning og turnering
– bedre spilsystem og taktik generelt, men specielt i double

Udvikler alle spillerne på laget sig et niveau til, og bliver vi lidt flinkere til at præstere stabilt op imod vores højeste niveau, så vil dette lag kunne udfordre om en topplacering i 1.division næste sæson.»

2.divisjonslaget har spilt 4 kamper i helgen, 3 i B-72 hallen og en i fokushallen. Her er et lite innlegg fra lagleder Steinar:

12511996_10201130172612683_1885933116_n

«2. div i helgen. Det ble 2 seire, 1 uavgjort og 1 tap.
Lørdag slo Henrik, Frøydis, Sander og Marius Rana 6-4 hjemme.
Her stod det 4-4. Sander vant så greit neste, før Frøydis viste mental styrke da hun reddet 2 poeng med en sterk siste kamp, hvor hun vant 3-2!!

Senere på lørdag var det bortekamp mot nå serieleder Fokus. Sander, Henrik, Hilding og Frøydis. I utgangspunktet et sterkere lag på papiret enn oss. Legenden Pål Guttormsen (Fokus)begynner å bli voksen, men er fortsatt som en virvelvind ved bordet… Det ble tap 6-4, men det er sterkt av Sander og Henrik å slå henholdsvis Bjarte Sverresvold og Steffen Bjørhusdal. I tillegg presset Henrik Pål Guttormsen til en 5 setter, men rutinen ble avgjørende..!

På Søndag spilte Henrik, Hilding, Marius og Sander hjemmekamp mot Bodø, som vi tapte 8-2 for i Bodø før Jul. Denne gangen ble det en mer spennende batalje. Det ble 5-5 og uavgjort etter at vi lå lå under 3-5.Marius og Sander fikset poeng med hver sin 3-1 seier.»

3. divisjonslaget har hatt en samlerunde på Fornebu der de har spilt 3 kamper. De spilte mot Lynild, Fornebu 5 og Kjelsås og det ble desverre tap 3-7 i alle kampene.

4.divisjonslagene har også vært i full sving denne helgen. B-72 4 som spiller i avd A har hatt samlerunde i B-72 hallen der de på lørdagen fikk 2 uavgjort og en seier. På søndagen ble det en seier og et tap. B-72 5 i avdeling C har spilt på Larkollen, der har heller ikke resultatene kommet enda.

5.divisjonslaget vårt B-72-6 spilte med kun to man i helgen. De tapte tre poeng på walkover i hver kamp, så godt gjort å klare å vinne lagkamper. På lørdagen ble det en seier mot Nesodden 6-4 og tap mot Fokus 8 og Fornebu. På søndagen var det veldig jevne kamper mot Sarpsborg men den endte 5-5 uavgjort.

For fullstendige resultater se: her