lag VM

Våre spillere Rebekka Carlsen og Nora Bagner Nilsen utgjør sammen med Ilka Doval fra Eiker og Anna Grutle Aasebø fra Fokus Norges kvinnelag i Lag VM. Laget spiller i 3.divisjon gruppe I. 

Første kampen møtte de Macao som er antatt litt sterkere. Etter 4 jevne singelmatcher ble det 3-1 seier til Norge. Rebekka spilte den viktige 3er matchen som hun vant 11-8 i avgjørende, sterkt!

Andre kamp var mot Wales. I den første singelmatchen møtte Rebekka eneren til Wales, Charlotte Carey (WR: 233). Rebekka hadde 2-0 men tapte dessverre 2-3. Lagmatchen endte med 3-1 tap.

3 kamp mot Finnland endte med seier 3-1. Dette er et lag som rankingmessig ligger veldig likt med Norge. Rebekka tapte dessverre kampen sin her, men Anna og Ilka vant sine.

4 kamp var mot Indonesia. Indonesia er det antatt sterkeste laget i gruppa. Ilka var først ut mot 2ern til Indonesia. Etter mange jevne sett endte dette med 10-12 tap i avgjørende. Neste kamp var Rebekka mot 1ern. Her endte det dessverre med tap 11-13 i avgjørende. Deretter var det Nora sin tur, som her spilte sin første kamp i dette VM. Dette ble også en jevn kamp som Nora til slutt vant 3-1. Deretter måtte Ilka gi tap mot 1ern til Indonesia og lagmatchen endte da 1-3.

Den siste kampen i gruppespillet var mot bunnlaget Laos. Rebekka tapte sin første med knappest mulig margin i skiljesett. Før både Ilka og Nora tok hver sin 3-0 seier enkelt, (Nora med 2 av 2 seire så langt i dette VM). Ilka ryker på samme spiller som Rebekka (0-3). 2-2 i matchen og Rebekka får mulighet til å revansjere seg i det hun går inn og vinner 11-2 i avgjørende sett i avgjørende match. Dermed ble det 3-2 til Norge og de endte med dette på en 3. plass i pulja.

I sluttspillet er Norge med i kampen om de øverste plassene (49-60) og opprykk i divisjonen. I første sluttspillskamp møter de Uzbekistan. Dette ble en veldig jevn kamp. Norge fikk en litt dårlig start med tap i de to første singelmatchene. Nora tapte sin 3-0 og Ilka tapte 3-1. Deretter spilte Rebekka og hun hadde bra kontroll og gikk rett opp i 2-0 ledelse og hadde også 10-5 i 3. sett. Dette settet ble dessverre tapt 13-11. Neste sett forsvant fort 11-4. Men Rebekka kom tilbake i avgjørende og vant 11-8. Ilka slo deretter 1ern til Uzbekistan 11-8 i avgjørende, dette var en veldig bra og spennende kamp. Nora spilte så den avgjørende kampen, men måtte dessverre gi tapt 3-1. De spiller nå om plasseringene 60-57.

I plasseringsspillet møtte de Filippinene. I alle kampene var det mange jevne sett som ble vunnet med minst mulig margin. Ilka vant første 3-1. Deretter tapte Anna en kamp 3-0. Rebekka vant så 3er matchen 3-0, med to poeng i alle sett. Deretter måtte Ilka gi tapt 1-3 før Anna avgjorde kampen med en 3-0 seier. De endte med dette på en 57. plass.

Resultatene fra gruppa:

Macao – Norge: 1-3
Wales – Norge: 3-1
Finland – Norge: 1-3
Indonesia – Norge: 3-1
Norge – Laos: 3-2

Resultater fra sluttspill:

1/8 dels: Uzbekistan – Norge: 3-2

Plasseringspill plass 60-57:

Filippinene – Norge: 2-3

For fulle resultater se: http://ittf.com/competitions_temp/competitions2.asp?Competition_ID=2587&category=WTTC

Vi vil også prøve å ha noen oppdateringer på facebook.