NTG-gutta Ungarn

Mikkel, Hilding, Adrian og Sondre har vært i Budapest og spilt Molnar Memorial. Dette er en turnering med veldig variert spillenivå, fra spillere ned til Herrer B nivå i Norge og opp til Europatoppen for junior. Det var duket for harde kamper og mye spill der 3 av gutta var i femmannspuljer.

Fuktigheten i hallen steg utover dagen og luften ble bare tyngre og tyngre. Etter puljespullet kunne man nærmest vri opp trøyene siden det var så varmt. Hilding hadde det tøft og røk på tap i pulja mot tyske, israelske og Ungarske spillere. Mikkel, Adrian og Sondre kom videre som 2er, og 2xpuljevinner. I sluttspillet dro alt seg sammen. Sondre hadde meg seg kubjelle for å prøve å overdøve disse hissige øst-europeerenes klapping, klaging, ossing på griseballer osv. Stemningen i hallen var på topp og når sluttspillet kom steg temperaturen i hallen i takt med den høylytte klappingen og ossingen.

Mikkel røk på et ergelig 3-0 tap i første runde, Adrian tapte en supertett og lang 3-2 med ballvekslinger ingen regionscup har vært i nærheten av mot en liten høylytt tysker. Sondre fikk W.O i første runde og vant 3-1 mot en spiller fra den lokale klubben BVSC. I 1/8 møtte han 1.seedet og topp 20 i Europa for junior Màté Bruckner. Med like vanskelig serve som det var å vite hvor man skulle legge trykk på bokstavene i fornavnet var det en vanskelig oppgave. 0-3 endte det, men det ble en jevn match etterhvert som Sondre spilte taktisk bedre og bedre, servebom på 10-9 i tredje sett var litt ødeleggende for en ellers bra gjennomført match.

Ingen best Norwegian player premie ble det på gutta siden Fredrik Meringdal tok med seg den sammen med 3.plassen. Grattis! Etter dette var gutta på en 3 dagers treningsleir i Budapest.