Skrevet av Sondre Berner 

Fredag satt Sindre,Mahiran, Katta,Adrian , Siri og Sondre seg i bilen fra Oslo på vei til Søderspelen. Allerede der var spenningen i gang med Håndballkampen mellom Norge og Tyskland. På plass i Borås var det rett i seng for å stå opp 06.30 neste morgen for gutta som skulle ut i aksjon klokka 09.00, mens Katta skulle spile DS2 kl.12:30.

Adrian gjorde sakene sine godt i HS2 og vant samtidig som han jobbet godt med det offensive spillet sitt. Mahiran debuterte i GP sammenheng på en god måte, med seier i puljen og avansement i HS2 som var bedre enn både undertegnede og trener Sindre sin debut i GP.
Sondre spilte Herrer Elite, der han fikk med seg god erfaring, men de helt store resultatene uteble.

I DS2 vant Katta etter 3-1 seier over Mina fra Volda og Ørsta i finalen. I tillegg vant hun F12 på ettermiddagen der hun får med seg 100 poeng til i sekken, og klatrer opp på en tredjeplass sammenlagt. Kan hun bli første norske til å vinne et GP-sluttspill? Adrian, Mahiran og Sondre får det tøft i HJ17 med tap for henholdsvis Marcus Petterson 3-1, Jimmy Jansson 3-0 og Vilmer Georgsson 3-1.

Det var et veldig fint sammarbeid mellom Volda og Ørsta, Fokus og B72 der alle bidro med hoing, klapping og coaching for hverandre og spiste en veldig hyggelig middag sammen på kvelden. Dette var veldig hyggelig for en norsk gjeng som hadde vunnet alle klassene de stilte i fram til HS Elite finalen var ferdig klokka 15:00 på lørdag og gjentas gjerne!

På søndag uteble klasseseirene, men Adrian (med supercoach S.Berner) kommer seg noe overaskende til semifinale i HJ20 ved å slå juniorlandslagspiller Emil Bergstrøm 3-2 og Lukas Kopriwa (som slo S.Søderlund) 3-1, Bra jobbet!

I tillegg taper Mahiran knepent 3-2 for 1.divisjon spiller i Sverige Elias Sibelius.

Alle tar med seg god erfaring med fra helgen og inn i oppkjøringen til diverse NMer og turneringer i inn- og utland.