I dag ble de siste seriekampene for 1. og 2. laget vårt spilt.

1divisjon

1.divisjons laget spilte på Fornebu. Denne helgen var dessverre 1ern vår Adrian skadet og Anders var syk, så ingen av disse spilte, men møtte opp og heia. Heldigvis stilte Henrik fra 2.laget vårt opp. Henrik grep sjansen bra og gikk faktisk ubeseiret gjennom begge lagkampene med 2-0 i double kvote (med Mikkel) og 4-0 i singel.

Vi møtte Eiker 2 og Notodden denne samlerunden, og begge stilte med noe svekket lag. Eiker stilte med tidligere kongepokalvinner og tidligere årets lagspiller i eliteserien Wang Bing. Han ble litt for tøff for både Sondre og Mikkel, men det skal sies at Mikkel hadde veldig gode sjanser med en 2-0 ledelse. Uten om dette ble det greie seire i resten av kampene og det ble seier 8-2. Det skal også nevnes at Jonas og Sondre vant en bra double mot Wang Bing og Lars Edvardsen. Notodden stilte uten Rønneberg brødrene, noe som gjorde det litt lettere for oss. Denne kampen endte med seier 7-3. Vi endte dermed på en fin 4. plass i en meget jevn 1.divisjon.

 

2.divisjonlaget stilte med Hilding, Fredrich, Marius og Aksel. De møtte først Kjelsås. Her ble det seier med 6-4 etter Fredrich hadde ligget under 10-5 i avgjørende mot Trond Aukland i den avgjørende matchen, og henta opp til 12-10 seier. Annet bra fra matchen er at Aksel også slo Trond Aukland og Marius slo Ilker Comak 3-0. Den andre kampen var mot Harestua. Dette endte dessverre med tap 3-7, men verdt å nevne at Hilding slo Snorre Aarsund. Etter dette endte laget på 6.plass i serien, og klarte å beholde plassen til neste sesong.