(Skrevet av Markus, Fredrik og Henrik)

nm for yngre

I helgen har det foregått NM for yngre i Oppegård. Her har B-72 prestert med 3 Gull, 4 sølv og 4 Bronse. Samt en 3. plass i stiga 11’ern. Den første dagen startet med lag. Her var det forskjellige lag fra B-72 som presterte bra. Det var både store og små som spilte. I stiga 11’ern presterte jentene veldig bra og fikk en fortjent 3 plass. Guttene gjorde en kjempe bra jobb og fikk en 7 plass. I gutter 15 fikk B-72 1 en 3 plass. Gutta spilte bra og vant mange lagkamper. De eneste kampene de tapte var mot fokus 1. I jenter 15 fikk B-72 1 en 1 plass. Jentene møtte Volda og Ørsta bordtennisklubb i finalen. Det var jevne kamper men med stor hjelp fra tribunen vant B-72 1. Vi må ikke glemme å takke foreldre og spillere som har heiet lagene frem. I helgen har B-72 vært klart best i heiing. B-72 har en stor fordel når alle B-72’ere må bli igjen til siste B-72’er har spilt ferdig.

Lørdagen var den lengste dagen i NM for yngre, her foregikk det mange kamper og mange bra resultater. I funksjonshemmede single, var det kun to påmeldte, i finalen møtte Iver, Sebastian fra Skodje, det endte med en andre plass til Iver. I gutter 13 var det mange påmeldte og mange bra kamper. Spesielt de fra nybegynner partiet viste fram alt de kunne og vant mange kamper.Sluttresultater ble: Henrik på 3.plass Fredrik på 5.plass og Markus på 9.plass Double gutter 15 hadde vi ni lag. Her fikk Henrik og Fredrik en sterk 5.plass og Markus og Øyvind 9.plass, Trym og Josef fikk også en sterk 9.plass Double jenter 15 endte med en strålende 1.plass til Anne og Katarina. Jentene slo Volda (Sunniva og Mina) i finalen Jenter 13. Der var det 31 påmeldte og av de 31 var det nesten bare B-72’ere på pallen. I semi-finalen slo Katarina ut Martine. Yoana derimot fightet for serier og dermed slo Tone. I finalen sto det mellom Yoana og Katarina, kampen endte med seier til Katarina Den siste klassen på lørdagen var Mixed Double 15 der ende Henrik og Katarina på en bra 5.plass mens Anne og Fredrik på sterk 2.plass. I Stiga 11ern fikk også nybegynnerne våre Christian og Scott en fin 5. plass i double.

Søndagen var den korteste dagen i nm for yngre, her foregikk det bare to klasser. gutter 15 og jenter 15. I gutter 15 var det mange bra kamper. Her var det mange som ga alt den siste dagen. Her kom både Henrik og Fredrik på en 9.plass. I jenter 15 var det mange bra kamper og mange som ga alt. Her kom Martine og Yoana på en sterk 9.plass. Katarina kom på en 3.plass. Anne kom til finalen og møtte Sunniva og tapte dessverre 9-11 i finalen. I år gjorde jentene det kjempe bra og vi ble kåret til årets jenteklubb! Dette har vært en bare helg av alle. Masse bra resultater og mange bra kamper. Takk til Oppegård for en fin turnering.