I helgen har det vært avslutning i seriespillet i samtlige divisjoner i Sverige. Her har en del B-72ere vært med å spilt. 

Sonja har spilt for Storfors BTK denne sesongen og spilte også denne helgen. Laget hennes fikk en seier og ett tap og endte til slutt på 3. plass i Pingisligan Damer A. Rebekka spilte for Kättilsmåla BTK de endte til slutt på en 3. plass i Damer B også etter en seier og ett tap i helgen. Nora og Maja sitt lag vant B-serien etter seier i den ene kampen de spilte denne helgen. I den kampen spilte Nora men ikke Maja. Horgen søstrene sitt lag Våxtorps BoIS i 1. divisjon var ferdigspilt i mars og de endte på en 2.plass i serien.

Adrian har spilt for Munkedal, de vant begge sine kamper i helga og vant serien. Adrian endte med en fin 14-3 kvote. Anders har spilt for BTK Dalen, men var syk og måtte stå over de siste kampene. Laget endte på 3. plass i samme avdeling. Jonas debuterte for 1.laget til Heby AIF i 2.divisjon, her endte det med to tap og nest sisteplass i serien, men den plassen hadde de fått uansett utfallet i helgen. Jonas fikk en fin 2-3 kvote i singel der han blandt annet slo Daniel Nilsson som ble avdelingens beste spiller og er ranket 150 i Sverige. Til sammenlikning er Jonas ranket 996. Det må også nevnes at Jonas lå under 9-3 i avgjørende denne kampen, men snudde og vant 11-9.

I helgen ble det også spilt Regionmesterskap i Larkollen. Her ble det 4 klasseseire og mange pallplasser og andre gode plasseringer:

Grattis til klassevinnerne:
Jonas: Herrer Eldre Junior
Henrik: Gutter 15
Marie: Jenter 13 B
Christine: Jenter 15 B

Andre pall plasser:
Fillip: 2. plass nybegynner 11, 3.plass Gutter 11, 2.plass åpen klasse 9 år
Martin: 2. plass HEJ B, 3.plass Gutter 13
Christine: 3 plass Herrer E,
Markus: 2. plass Herrer junior
Anne Sophie: 2. plass Gutter 15 og 3. plass Herrer junior
Helen: 3.plass Åpen klasse 9 år
Marie: 3.plass Damer junior B,
Truls: 2.plass Gutter 11 B
Scott: 3. plass Gutter 11 B
Einar: 3.plass Gutter 13 B
Steinar: 2.plass Herrer B
Manoharan: 3,plass Herrer B
Jonas: 2.plass Herrer Elite

Fine 5.plasser:
Kristin: Herrer Elite
Adrian Lundebo: Gutter 11
Trym: Herrer E
Adam: Nybegynner Gutter 11

Ellers, så er det godt å se at konkurranse innstinktet til Anders Riise, Steve A og Per – Anders er på høyden. Litt mer treningsmengde nå på voksenpartiet så blir det raskt pallplasser av slik innsats.

B72 stilte denne gangen med:
Marie, Truls, Adam, Adrian L, Fillip, Scott, Martin, Einar, Anne Sophie, Markus, Christine, Truls, Anders R, Kim, Helen, Steve, Manoharan, Per-Anders, Jonas, Kristin, Martin, Henrik, Steinar og en mengde foreldre