B-72 Bilen

Jonas Flåøien har vært en av klubbens ivrigste spillere og trenere i flere år. Han har hatt en kul og gul bil en god stund nå, og denne har nå blitt enda kulere. Den har nå blitt tapetsert med en del B-72 logoer. Vi lagde et lite intervju med Jonas angående bilen.

Hvorfor gjorde du dette med bilen din?
– Jeg gjorde det fordi jeg føler en tilhørighet til klubben, en klubb som står meg veldig nær! Jeg byttet bil i fjor sommer, og bilen jeg byttet til var gul så det passet perfekt. Da var det bare å få på det røde i logoen.

Er du fornøyd med resultatet?
– Jeg er kjempefornøyd med resultatet! Fått med hva B-72 står for (Bordtennisklubben av 1972) bak og med adressen til hjemmesiden både foran og bak. Så kanskje hjemmesiden får noen flere klikk. Nå blir det bare vår jobb å bli enda flinkere med å oppdatere den.

Har du fått mye oppmerksomhet pga bilen?
– Jeg har fått noe oppmerksomhet fra flere bordtennisspillere som var vært i hallen den siste uken, og noen som har gått forbi der bilen har stått parkert. Det er moro det.

Da takker vi Jonas for tiden og ønsker han lykke til ute på veien.