Det ble nylig en ledig plass i Stiga Ligaen 2016-2017, etter at Fokus trakk sitt førstelag. B-72 takket ja til denne plassen da vi ble spurt av forbundet. Det betyr at denne herlige ungdomsgjengen skal få prøve seg i landets høyeste serie innenfor bordtennis.

lagbilde

Laget er ungt og ganske ferske i eliteseriesammenheng. De vil nok få det ganske tøft mot mange av lagene som stiller med utenlandske spillere, samt norske spillere på høyt seniornivå. Derimot er spillerne seriøse og trener mye og kommer til å ha god utvikling i løpet av sesongen. Det spillerne eventuelt mangler av rutine og bordtennisferdigheter, tar de igjen med innsats og samhold. Målet for sesongen blir å holde plassen i serien, samt å ha en god utvikling og få kjenne på nivået. Så får vi satse høyere neste sesong.

Serien begynner 10. september med to hjemmekamper for B-72. De spilles i B-72 hallen på følgende tidspunkt:

kl 12.00: B-72 – Eiker BTK

kl 16.00: B-72 – Jevnaker BTK

Håper så mange som mulig benytter denne dagen til å se på B-72 sitt 1. lag og støtte gutta!