Det var en svært aktiv helg for flere B-72’ere denne helgen. Her får du en liten oversikt.

Som skrevet i et innlegg tidligere har både Henrik og Fredrik debutert i svensk 3. divisjon for Bortan IK. De fikk følgende kvote:

Fredrik: 4-1
Henrik: 4-2

De spilte 2 lagkamper på lørdag og spilte også double sammen i disse, der ble kvoten 0-2. Laget ligger på 3. plass med like mange poeng som Västers BTK C på 1. og Björkborns GoIF på 2. Men med dårligere matchkvote.

Maja spilte matcher for Arvika BTK i Pingisligaen Damer A og endte med kvoten 1-3, Laget endte opp med 1 ser og 1 tap. Nora (som sliter med sykdom) stilte også opp og coachet laget fra benken.

nora-maja-sverige

Sarah har også vært over grensen denne helgen. Hennes Våxtorps BOIS har fått en god sesongstart da de vant begge sine kamper i helgen, mot Falköping og Tyresö. Sarah med solid plusskvote på 5-1!

sarah

Jonas har også fått en god sesongstart på sitt spill for Heby AIF i 3. divisjon. A-laget rykket ned fra 2. divisjon i fjor og har hentet opp Jonas til sin stall. Laget vant 3 og spilte 1 uavgjort i helgen og topper dermed avdelingen etter 4 kamper. Jonas ender opp med en plusskvote på 6-3 i single og 2-1 i double.

Adrian har spilt i 1.divisjon for Munkedal etter at de rykket opp fra 2.divisjon i fjor. Helgens kamper endte dessverre med 2 tap, 3-8 mot Svanesunds og 4-8 mot Kvarnby.

Martine, Yoana og Katarina har sammen med Sindre deltatt på Thon Hotel Nordlys Cup i Bodø, de har skrevet et eget innlegg som man kan lese her: B-72 i Bodø

yoana-martine-katta