I dag spilte B-72 sitt ferske eliteserielag sesongens første kamper hjemme i Stiga Ligaen.

dav

Resultater:
B-72 – Eiker BTK: 3-6
B-72 – Jevnaker BTK: 6-3

Det ble to gode og jevne kamper, og det var bra trykk fra både lagbenken og tribuna. Takk til alle som møtte opp og støttet laget!!!

Først møtte de Eiker BTK som på papiret var klare favoritter. Matchen ble jevnere enn forventet og B-72 hang bra med og det stod 2-2 etter de første singelmatchene, der Adrian og Mikkel tok hver sin match mot henholdsvis Vegard Sandberg og Mats Meinseth. Begge doublene ble ganske jevne men Eiker trakk det lengste strået i begge kampene. Etter dette slo Sondre nok en gang Vegard Sandberg, men Wang Bing og Roar Blikken ble for gode for henholdsvis Adrian og Mikkel. Dermed endte lagkampen 3-6.

Senere på dagen var det Jevnaker sin tur. Her var B-72 muligens små forhåndsfavoritter men det var flere jevne kamper som måtte vinnes. Jevnaker stilte med to svensker Tim Cornelius og Adam Jacobsen samt de norske veteranene Terje Herting og Olof Gøtestam. Jonas åpnet med en sterk seier mot Adam Jacobsen og avsluttet kampen med en nydelig kiks på tilbakedrag på 10-9 i avgjørende. Adrian slo samtidig Terje. Tim ble desverre litt for god for Sondre denne gangen. Mikkel tok en komfortabel seier over Olof. Det ble nok en gang to jevne double matcher og denne gangen endte det med en seier og et tap. Etter double var det Adrian sin tur mot Tim, dette gikk dessverre heller ikke helt veien. Sondre og Mikkel tok derimot hver sin singel kamp, mot Terje og Adam, og dermed var seiern i boks 6-3.

B-72 sikret seg dermed 2 poeng på tabellen og ligger foreløpig på en 3. plass i serien. Men det skal nevnes at det er ujevnt hvor mange kamper de forskjellige lagene har spilt.