De kuleste B72 jentene, Yoana, Martine og Katta, sammen med Sindre, tok turen til Bodø ‪fredag ettermiddag. Og som vanlig var det Katta som ble stoppet i sikkerhetskontrollen….
Da vi kom fram til Bodø ble vi hentet av faren til Sindre, Trond.  Kvelden gikk med på å bli kjent med Lillian og Trond, og pizzaspising. Neste morgen startet klokka 9 i hallen. Martine taper kvartfinalen i herrer eldre junior og Katta vant klassen sin, herrer c. Yoana gikk videre fra puljen sin men tapte dessverre etter det. Neste klasse for Katarina var herrer elite, men tapte i semien mot en fra Frankrike. Martine vinner finalen i gutter 13 mot Adrian fra Rana.

Jentene vinner Double 15 og Sindre og Katarina vant Double elite. Kvelden avsluttes tidlig og da var det hjem til taco og Stjernekamp. Jentene hadde en hard diskusjon om hvem som skulle først i dusjen da… Katta vant!! Chollee!!!

Neste dag starter også klokka 9. Katarina spilte herrer b men tapte i semi mot Andreas Dagsloth fra Volda. Yoana og Martine møttes i finalen i gutter 15. Det var jevnt men Martine vant knapt 3-1!

Siste klasse for dagen var herrer a og herrer d. Martine vinner herrer d mot Nico fra Tromsø og avslutter sin kamp med den sykeste krokeimg_4686n!!!

Katta stikker av med seieren i herrer a med revansj mot både franskmannen og Andreas fra Volda.

Tilsammen vant b72 7 klasser og over 1000 kr?  og vi ble i alle fall kjent med hele hallen til slutt siden det bare var ca 50 deltakere? og med en bra slutt på turen fikk vi den råeste sjansen til å sitte i helikopter med fullt utstyr:))))

Hilsen Katta, Martine og Yoana?ukjent