1. oktober  var det serieåpning for 3. og 4.laget vårt:

B-72s 3.lag dro ut til Fornebu for å spille første samlerunde i 3divisjon avd B. Laget bestod av Kim, Martin, Mahiran og Øyvind i tillegg til coach/lagleder Aksel. Spillerne ankom i rikelig tid til å få slått inn og Fokus 6 var første motstander. Til tross for mange sterke prestasjoner der bl.a Øyvind fikk 2 sett mot Hågen Grini, endte det med 4-6 tap. Rett etter lagmatchen var ferdig, ble det satt i gang en ny lagkamp. Denne gangen mot Oppegård 2. Etter mye bra spilling frem og tilbake, og utallige settene over 10-10, endte det til slutt 5-5. Etter dette fikk laget en velfortjent liten pause før dagens siste lagkamp. Etter uavgjort og et tap så var gutta sultne på en seier. Siste lagkamp var mot Fokus 3, og B-72 laget fikk vist hva de var gode for. Øyvind, Mahiran og Martin skaffet laget en sterk start med en 3-0 ledelse. Double stod for tur, og vi skaffet to seiere til. Øyvind og Mahiran fikk en 3-1 seier, mens Kim og Martin fikk det litt vanskeligere der de til sluttet sikret inn en 3-2 seier. Det sto 5-1 nå 5-1, og 4 singelkamper sto igjen. Gutta stormet de siste kampene og skaffet 4 seiere. Resultatet ble tilslutt 9-1. Overalt en grei helg for B-72 3, og vi ser frem til å spille igjen.

B-72 4 spilte i 4.divisjon avd B, laget består av Asgeir, Thomas og Sivert. Laget fikk det litt tøft i serieåpningen der de tapte 1-9 mot Bærums Verk og 0-10 mot Kjelsås BTK 5. Asgeir stod for lagets ene singelseier. Uten om dette tok gutta sett i flere av kampene sine. De er også i god utvikling og de kommer sterkere tilbake senere i sesongen.