(For fullstendige resultater se: http://bordtennis.no/seriespill/)

Det har vært en aktiv helg for mange B-72spillere denne helgen. Det var serieåpning for Dameserien, B-72 2 i 2.div, B-72 6 i 4.div og alle våre 3 lag i 5.divisjon.

2-div-sarpsborg-2016

B-72 2 har vært i Sarpsborg og spilt 2.divisjon avdeling B. Laget dro nedover fredag kveld og overnattet på hytta til Marius, som ligger rett over Svenskegrensa. Laget bestod av Henrik, Fredrich, Hilding, Marius og en forsterkning fra første laget Anders. Det var god stemning både i bilen på hytta og i hallen. Lørdagen startet med en veldig jevn (litt jevnere enn planlagt) slitematch mot Narvik, som sterkt ble dratt i land til en 6-4 seier. Der de to siste avgjørende singelkampene ble vunnet i avgjørende. Etter det ble det et 1-9 tap mot Harestua som stiller med et sterkt mannskap. Her var det noen jevne kamper som fort kunne bikket vår vei. Dagen ble avsluttet sterkt med en 9-1 seier mot Tromsø. Her hadde blant annet Anders og Marius en fin snuopperasjon etter å ha ligget under 2-0 i oppe doubbelen (de to siste settene ble vunnet 11-1 og 11-2).
På søndagen hadde vi en livfull kamp mot Vikåsen. Laget spilte bra i singel og vant 7 av 8 kamper, men i doubblene ble det mye rot og 2 tap. Siste lagkamp var mot Husøy og Foynland. Her var det mange jevne kamper, men også her klarte vi å dra inn en 6-4 seier. B-72 ligger med det på 3.plass 1 poeng bak Harestua og Bodø.

Damelaget vårt bestående av Martine, Katarina og Anne Sophie gjorde sakene sine solid og bra på hjemmebane i helgen. De spilte mot alle de 5 andre lagene i serien. De slo Volda og Ørstad, Vikåsen, Harestua og Nesodden alle kampene ble 6-0. De spilte også mot Fokus som stilte med et toppet seniorlag. Her ble det dessverre tap 6-2, men Katarina spilte veldig bra og slo både tidligere senior landslagspiller og kongepokalvinner Marte Grutle Aasebø og tidligere norgesmester i damer junior Kristin Eng. Anne Sophie spilte også bra mot Marte, men tapte så vidt i avgjørende. Det må også nevnes at i kampen mot Nesodden slo Martine Rikke Skåttet (fra Em-troppen i kadett) for første gang. B-72 ligger nå på 2.plass bak Fokus i serien.

4-divisjon

B-72 6 har spilt sine første kamper i 4.divisjon avdeling D på Harestua. Laget består av Magnus, Iver, Martin T og Stian. De spilte uavgjort 5-5 mot Nesodden og vant 6-4 mot Lynild. De ligger da foreløpig på en fin 4.plass, med 1 kamp mindre spilt enn 1. og 2. plass.

I 5.divisjon avd A har B-72 7 spilt sine 4 første kamper i Askim. Laget består av Gertruda, Marie og Christine, men denne runden steppet 4.div spiller Asgeir inn for Christine. De startet et 3-7 tap mot Oppegård 7 etter fulgt av et 0-10 tap mot Oslo Btk sitt førstelag. De kom derimot sterkere tilbake med en 8-2 seier mot Askim 2. Siste kampen var mot Oppegård 6 hvor det ble et jevnt 4-6 tap.

I 5.divisjon avd B har både unggutt laget vårt B-72 8 og voksenlaget vårt B-72 9 vært i Bjølsenhallen i serieåpningen. Voksenlaget møtte Oslo Btk 3 og tok en komfortabel 9-1 seier. B-72 8 bestående av Adam (var ikke med i dag), Einar, Filip og Truls møtte Fokus 9. Gutta kjempet heroisk og kampen endte tilslutt med uavgjort, 5-5. Filip og Einar vant 2 av 3 singelkamper, Truls vant 1 og det ble desverre tap 3-1 i den avgjørende doublekampen.