Lørdag 29.oktober var Adrian, Sarah, Nora, Henrik og Anders i Sverige og spilte seriespill i diverse divisjoner.

sarah-i-pingisligaen

Sarah spiller for Våkstorps BoIS i Pingisligaen Damer B. Laget hennes slo Boo KFMU IA 6-1 der Sarah vant begge singelkampene sine og doublen. Etterpå møtte de serielederne Juno som ble hakket for gode. Her ble det 1-6 tap der Sarah stod for lagets eneste singelseier. Laget ligger nå på 3.plass med lik poengsum som 2. og 4.plassen som alle har 8 poeng hver.

nora-pingisligaen

Nora spilte for Arvika i Pingisligaen Damer A. De tapte knepent 4-6 mot Esløv men fulgte opp med en 6-2 seier mot Dänningelanda. Totalt vant Nora 3 av sine 5 singelkamper og er fornøyd med eget spill. Hun hadde også 2-1 og 10-8 mot Esløv sin Daniela Moskovits, men tapte desverre i avgjørende. Arvika ligger nå på 5.plass på tabellen.

Adrian spilte for Munkedal i 1.divisjon avdeling V. Laget hadde et jevnt 6-8 tap mot Åsa og en fin 8-6 seier mot Askims. Adrian spilte veldig bra mot Åsa der han slo blandt annet Patrik Nyberg, mot Askims var spillet litt svakere og han tapte sine 3 singelkamper. Laget ligger på 7.plass på tabellen og må jobbe for å holde seg i serien.

Anders spilte for BTK Dalen i 2.divisjon VSS. Laget hadde litt stang ut og tapte 6-8 begge lagkampene mot gamle klubben til Anders og Adrian, Mølndal BTK, og Lekstorp. Anders hadde 2-4 i singelkvote og 1-1 i double, blandt annet en fin 17-15 seier i avgjørende. Til tider var det veldig bra spill, men hadde det vært litt mer stabilt kunne det fort blitt flere seire. Laget ligger på nest sisteplass på poengdeling med sisteplass, så det blir spennende å se om laget holder plassen.

Henrik spilte for Bortans IK i 3.divisjon ØSSV. Her ble det 5-8 tap mot Västers og 3-8 tap mot Ålstad. Henrik vant 2 singelkamper og 1 double.  Laget ligger nå på en 3.plass i serien.

For fullstendige resultater se: http://www.svenskbordtennis.com/tavling/Serier/Resultatochtabeller/