Fra fredag 18. til søndag 20. november spilte en landslagstropp på 8 spillere Cyprus Friendship Open. Norge stilte med 2 spillere i hver av klassene (junior og kadett for begge kjønn). Av de totalt 8 spillerne var hele sju av dem B-72ere. I Damer Junior spilte Sarah og Nora, Herrer Junior: Adrian og Sondre, Kadett Jenter: Katarina og Martine og Kadett Gutter: Henrik sammen med Erik Eng fra Fokus.

cyprus-friendship-open

Dette er en turnering hvor våre norske spillere vil få mange jevne kamper og kan være med å kjempe om pallplassene. På fredagen startet de med lagspill.

I Junioklassene var det med 5 lag i hver av de to klassene og turneringen ble dermed spilt som en stor 5-er pulje der alle møtte alle. Adrian og Sondre kom på en 3 plass bak Russland og Hellas som stilte med to gode lag her ble det henholdvis 0-3 og 1-3 tap. De to andre lagene Kypros og Lebanon slo de ganske greit 3-0. Damelaget med Nora og Sarah slo Kypros, Lebanon og Hellas alle sammen 3-0 men tapte dessverre jevnt 2-3 mot Russland i gruppe finalen. Det ble med det en fin 2.plass.

I kadettklassene var det gruppespill med 2 puljer av 3-4 lag etterfulgt av semifinaler, finaler og bronsjefinaler. Både gutte og jentelaget gikk videre fra puljene som 2ere og tapte hver sin semifinale. Guttelaget møtte Lebanon i sin kamp om 3. plassen og Jentelaget møtte Kypros A. Guttene vant 3-1 og Jentene vant 3-2 dermed ble det 3.plass de begge kadettlagene.

I singelspillet røyk Sarah og Sondre ut ganske tidlig i turneringen, men resten av spillerne kom til kvart finalen eller lenger. Kadettguttene røyk begge to i hver sin kvartfinale, men kadettjentene møtte hverandre i sin kvart finale. Her ble det en 3-0 seier til Katarina over Martine. Adrian og Nora kom sammen med Katarina kom dermed til hver sin semifinale. Her ble det dessverre tap for alle 3 etter noen jevne kamper. Nora tapte 4-2 mot en fra Hellas etter å ha hatt 2-1 og med et 17-19 tap i 4.sett. Adrian tapte også mot en greker hvor de tok annenhvert sett, uheldigvis vant grekern første sett og dermed også siste. Adrian fulgte han derimot helt til døra og det ble 9-11 i avgjørende. I bronsje finalene vant Katarina sin 3-1 mot en greker og Nora vant sin 4-1 mot en fra Lebanon. Vi kan dermed gratulere disse to med to fine 3.plasser. Adrian røyk dessverre på nok et jevnt 2-3-4 tap, denne gangen mot en god russer.