Nå i helga dro 15 B-72 spillere og spilte årets Fornebu open. Disse spillerne var med: Sondre, Jonas, Mahiran, Henrik, Steinar, Marie, Scott, Getruda, Hilding, Asgeir, Martin, Akshaya, Amir, Nabil og Kim.

På lørdagen fikk Martin Steen 2.plass i Herrer D etter 1-3 tap i finalen. I gutter 15 ble det både 1. og 2.plass til B-72 der Henrik Nilsen vant mot Martin Steen 3-0. Akshaya Vimalasenan fikk 2.plass i Jenter 15 etter et jevnt 2-3 tap mot Kristina Pirtskhalava i finalen. Marie Olavesen fikk 3. plass i J13 og Steinar fikk 3. plass i Herrer Veteran 50.

På søndagen fikk Asgeir en fantastisk start i Herrer E der han vant puljen sin. Han kom hele veien til kvartfinalen der han tapte en jevn kamp mot Brage Æsøy Titlestad fra Laksevåg. I Herrer Åpen så gikk Henrik og Sondre videre fra puljene sine. Sondre tapte i kvartfinalen mot Fredrik Meringdal og fikk en 5.plass, mens Henrik tapte i første runde mot Shahram Yalda og fikk 9.plass. Selv om Jonas hadde en fin 3-2 seier mot sjette seedede Robin Petterson, røyk han ut i pulja på settelling. I Gutter 14, så gikk Martin videre fra puljen sin. Han startet med å vinne puljen sin og gikk hele veien til semi finalen der hvor han møtte Peder Flaa. Desverre så ble det tap, og Martin fikk en 3. Plass. I Jenter 14, så var det bare fire spillere og da ble det pulje spill der hvor alle møtte alle. Pulja besto av tre b-72 spillere. Akshaya vant pulja som vil si at hun vant klassen, mens Marie fikk 3. Plass og Getruda fikk 4. Plass. I Herrer C så spilte Mahiran, Steinar og Asgeir. Mahiran og Steinar gikk videre fra puljene sine, men Steinar tapte i første runde. Derimot, så gikk Mahiran videre til Kvartfinalen der hvor han møtte Per Andre Flåten fra Fornebu. Det var en jevn kamp, men det ble desverre tap. Mahiran fikk 5. Plass. I Herrer B, så fikk Steinar en god start. Han gikk videre til sluttspill der hvor han kom til semifinalen. Her ble det også tap mot Per Andre. Steinar fikk 3.plass. Til slutt så har vi Herrer Eldre Junior, der hvor Martin, Hilding, Jonas, Henrik, Mahiran og Kim spilte. Hilding, Jonas, Henrik og Mahiran gikk videre til sluttspill. Jonas og Mahiran møtte hverandre i førsterunde. Det var noen jevne sett, men det var Jonas som stakk av med seieren. Henrik møtte Finn og der var det også noen jevne sett. Men tilslutt, så var det Finn som stakk av med seieren. Jonas kom til semifinalen der hvor han møtte Fredrik Meringdal. Resultatene ble tilslutt, 3. Plass til Jonas, 5. Plass til Mahiran, Henrik, og Hilding.