Den siste uka har det vært mye som har skjedd på forskjellige steder med forskjellige B-72 spillere.

slovakia

Forrige helg startet showet med at Fredrik, Katarina og Martine dro til Slovakia. Der de representerte Norge i Slovakia Cadet Open. Dette var Fredrik sin debut på landslaget og han slo til med å klare å komme seg til hovedturneringa etter noen sterke seire i pulja. De andre spilte også bra og tok mange fine seire.

Etter dette tok turen videre til Ungarn Junior og Cadet Open der Adrian, Sondre, Mikkel, Maja og Sarah også spilte. Dette er en turnering med høyt nivå og det blir fort tøft for våre norske spillere. Flere av spillerne klarte derimot å slå godt fra seg og viser at de har høyt nivå inne. Sarah slår blandt annet nr 71 i verden på U18 rankingen. Sondre vant pulja si Herrer Junior (ranket som 3er i pulja på forhånd) og fikk blandt annet gleden av å knuse en spiller 3-0 på TV bordet. Sondre vant også førsterunde kampen sin før han møtte en litt for sterk italiener i 2.runde. Katarina vinner også pulja si og sin førsterundekamp (3-0) i 2.runde tar det dessverre slutt mot en fra Taiwan.

Samtidig som turneringen i Ungarn var Yoana i aksjon i Ängbys internationella i Sverige. Dette er også en internasjonell turnering med høyt nivå. Yoana fikk det veldig tøft og det ble ingen seire denne gangen. Men hun spilte jevnt en del kamper, satser på at det tipper riktig vei neste gang.

kobra-cup-adam

Jonas, Victor, Anne Sophie, Philip, Adam, Christine, Per Anders og Anders Riise  har også vært i Sverige, riktignok kun rett over grensa, og spilt Kobra Østcom Cup. Her er en liste over pallplassene fra turneringen: