I tillegg til at 1.laget vårt har spilt 3 eliteseriekamper denne helgen (se eget innlegg) så har alle 4.divisjons og 5.divisjonslagene våre vært i aksjon.

b-72-7

I 5.divisjon avdeling A har B-72 7, bestående av Gertruda, Marie og Sarania, spilt 4 kamper i Askim. Her ble det et uavgjort, en seier og to tap. De startet med et 2-8 tap mot Fokus Btk 10 før det ble uavgjort (5-5) mot Fornebu Btk 8. På søndagen åpnet de med en fin 6-4 seier mot Askim Btk 3. Til slutt møtte de Oppegård Btk 6 og her ble det dessverre tap 3-7. I denne kampen var det derimot veldig mange jevne singelkamper som fort kunne tippet andre vei.

5-div-voksenlag-vs-barnelag

I 5.divisjon avdeling B har både småguttlaget vårt B-72 8 og voksenlaget vårt B-72 9 spilt. Denne gangen møtte de faktisk hverandre. I denne kampen vant voksenlaget 8-2. Voksenlaget fulgte opp med en 10-0 seier mot Bærums Verk 2 og endte dagen med uavgjort mot Oslo Btk 2. B-72 9 og Oslo Btk ligger nå på delt førsteplass i serien. B-72 8 tapte 3-7 mot Oslo Btk 2 og 2-8 mot Bærums Verk 2.

I 4.divisjon avdeling B har B-72 4 spilt 2 kamper på hjemmebane. Her fikk laget en litt tung start på dagen med et 0-10 tap mot Oppegård 4. Senere på dagen spilte de bedre og spilte en veldig jevn kamp mot Siggerud 2. Her vant lagleder Asgeir alle sine 3 kamper 2 av dem 3-2. Sterkt!! Sivert vant også en kamp veldig overbevisende 3-0.

B-72 6 reiste en tur til Harestua for å spille 3 kamper. Her ble utrolig nok alle kampene tapt 2-8. Det må nevnes at de 3 lagene de møtte denne gangen ligger på de 3 øverste plassene i divisjonen. Både Iver og Magnus vant 3 kamper hver, men de spilte også en del kamper i avgjørende som fort kunne gått deres vei.

For fullstendige resultater se: her