Denne helgen har både 2. og 3. laget vårt spilt seriekamper, samt to av 5 divisjonslagene våre.

For fullstendige resultater se her

B-72 2 tok turen til Bodø for å spille tre kamper i 2.div avd B. Laget denne gangen bestod av Fredrik L, Hilding, Fredrich og Marius. Alle tre kampene var mot lag fra nordnorge. Det hele startet med en kamp mot Tromsø her ble den en fin 8-2 seier. Tromsø stiller ganske sterkt oppe med Antony Sberna og David Juhasz. Fredrik og Hilding var de som møtte dem og tok med seg 3 av 4 singel seire mot disse. De vant også oppe doublen sin. Fredrich og Marius som spilte nede tok alle sine 4 singel kamper mot Magne Schytte og Nico Connel, dog de to siste kampene måtte kjempes inn i avgjørende. I doublen ble det dessverre 1-3 tap der alle settene var jevne.
Neste lag ut var Bodø som satser litt på laget sitt denne sesongen. De har leid inn Willhelm Kindblad fra Sverige som sin ener. Han er foreløpig ubeseiret i både singel og double og er seriens klart beste spiller. Det ble dessverre 3-7 tap for våre gutter denne gangen, der Hilding og Fredrik fikk hver sin seier mot Eirik Wiik. Marius vant også en sterk kamp mot Evgenii Aleksandronov.
Sist ut var Narvik. Her ble det akkurat som forrige gang en veldig jevn kamp. Marius åpnet med en seier mot Sivert Romstad samtidig som Hilding var veldig nære å slå Narviks ener, dansken Andreas Rokkjær. Dette ble desverre tap 11-9 i avgjørende. Fredrik fulgte opp med en seier mot Eirk Husveg, og Fredrich tapte mot Simon Andreassen. Hvert lag tok en double hver og dermed var det 3-3 før de siste singlene. Fredrik slo dansken 11-8 i avgjørende etter å ha ligget under 0-2, sterkt!! Hilding vant også sin kamp. Dessverre gikk det ikke veien i de to siste singelkampene og det endte med uavgjort 5-5. Laget ligger nå på 2. plass på tabellen (med 8 spilte kamper) bak Bodø som har (11 spilte kamper) og foran Harestua (5 spilte kamper). Harestua er et sterkt lag som mest sannsynlig kommer til å kjempe med Bodø om seiern i serien til slutt. Men B-72 ligger bra an til en 3.plass som er målet for sesongen.

B-72 3 har vært i Bjølsen hallen i Oslo og spilt 3 kamper i 3.divisjon avd B. Laget består av Aksel, Mahiran, Kim og Martin S. Øyvind er også på laget, men sliter dessverre med skade. De møtte Fornebu Btk 5, Langhus Il og Kjelsås Btk 3. De åpnet sterkt med en jevn 6-4 seier mot Fornebu Btk. Her vant de blant annet begge doublene noe som er godt gjort og ekstremt viktig i slike jevne kamper. Mot Langhus ble det også veldig jevnt og endte tilslutt med uavgjort 5-5. Kjelsås ble dessverre for sterke for laget og det endte med et 1-9 tap. Den ene seieren var Martin som slo Knut Skjerping, noe som er veldig sterkt!

B-72 8 og 9 har spilt 2 kamper hver i 5.divisjon avd B. Begge lagene skulle også møte Nesodden, men de klarte dessverre ikke å stille lag så her ble det walk over. Voksenlaget B-72 9 vant begge sine kamper. Det ble 8-2 mot Fornebu Btk 9 og 7-3 mot Fokus Btk 9. Laget ligger dermed fremdeles øverst på tabellen. Småguttlaget B-72 8 spilte bra og fikk en seier mot Oslo Btk 3, dette er sesongens første lagseier, gratulerer! De møtte også Fornebu Btk 9 hvor det dessverre ble tap.