Denne helga har både 1.laget vårt for herrer og damer vært i aksjon.
(For fullstendige resultatlister se her

nesodden-b-72-27-11-16

På søndagen spilte damelaget mot Nesodden Btk sitt lag i damserien. Jentene vant ganske komfortabelt 6-2. Katarina vant alle sine 3 singelkamper i tillegg til double med Martine, mens Martine og Anne Sophie tapte en og vant en hver. Jentene ligger med det øverst på tabellen med samme poengsum som Fokus. Fokus har derimot spilt en mindre kamp.

Herrelaget tok en dagstur til Bergen og spilte 2 kamper på Lørdagen. De møtte Laksevåg, som er storfavoritter i årets Stiga-Liga med mange sterke svensker i stallen sin, og Volda og Ørsta som er regjerende sluttspillmestre. Laksevåg ble som forventet for sterke oppe med Hampus Nordberg og Hampus Søderlund (begge topp 200 i verden), men Adrian og Sondre gjorde så godt de kunne og spilte til tider jevnt med dem. Nede stilte de med nok en svenske, Peter Hedram, og Anders Hovden. Mikkel tok en fin seier mot Hovden og Hedram ble hakket for god for Jonas. Gutta viste derimot hvem som var best i double og vant 3-1. Kampen endte med det 2-6.
Volda og Ørsta stilte nok en gang et noe svekket lag nede og denne gangen klarte vi å utnytte det. Jonas og Mikkel vant alle sine kamper nede (inkludert double) mot Sigurd Tjalveson og Andreas Dagsloth. Svensken Antony Tran (rundt 220 i verden) og Fredrik Meringdal ble litt for sterke for Adrian og Sondre denne gangen, men her var det flere jevne kamper. Dermed ble det 5-5 og et poeng til på tabellen. Laget ligger fortsatt på en 6.plass med 5 poeng.