B-72 ønsker alle trenere, spillere, foreldre, venner og konkurrenter en god jul og et godt nytt år.

Vi har lagt bak oss et år med 10 NM gull, seier i dameserien og et (noe heldig) opprykk til Stiga-ligaen for herrene. Her har gutta foreløpig gjort nedrykks-spådommer til skamme og ser ut til å klare å beholde plassen. Vi har det yngste laget i serien og satser på at vi har kommet tilbake til toppdivisjonene for å bli, med et lag av egne spillere. På dette laget har Thorsten Hævdholm gjort en super jobb med coaching og ukentlige treninger.

Damene vant dameserien i våres og vi fikk 12 stk seriemestre her. Inneværende sesong satser vi på et fast lag med mye færre spillere og med Frøydis som lagleder. Det unge laget vårt ligger foreløpig på en 2. plass.

Vi har nylig lagt bak oss et topp 8, der vi var representert i alle klasser. 13 spillere totalt, alle vant kamper og vi stakk av med hele 3 av 7 klasse-seire.

I sommer var B-72 representert i ungdoms-EM med brorparten av laget for både herrer og damer junior. Det endte bl.a med opprykk til A-pulja for junior jentene, så neste sommer skal sannsynligvis flere B-72 jenter til Portugal for å forsvare den plassen!

C-partiet vårt er større enn på lenge under engasjert og kyndig ledelse av Jonas Flåøien. Her er det mange som trener ivrig og deltar mer og mer i konkurranser. På nybegynnerpartiet gjør Frøydis Jørgensen en strålende jobb med å få de ferskeste til å bli glad i bordtennis. På disse partiene har vi også 4-5 unge trenerassistenter som bidrar til at alle får god oppfølging.

Under NM for yngre ble vi tildelt prisen «Årets jenteklubb» og i høst ble vi tildelt prisen «Årets breddeklubb». Begge er priser vi som klubb setter stor pris på!

A og B partiet inkl NTG-spillerne har mange aktive spillere, flest landslagsspillere i aldersbestemte klasser i landet tror jeg vi friskt kan hevde, uten at undertegnede har telt. Og forhåpentligvis noen fremtidige også, samt mange andre som kan ha glede av bordtennis i mange år framover. Disse får som foregående år kyndig hjelp av Sindre, Fredrik og Huang.

Voksenpartiet vårt har fått en ganske stor og stabil treningsgruppe som ledes av Ronny Messinger. Takk til Ronny for det! Flere her har begynt å spille divisjonsspill og så gjenstår det å se hvor mange herfra som reiser til veteran NM til våren. Rekrutteringen er i gang!

Takk til alle spillere, trenere, styrerepresentanter, sponsorer, dommere, kioskvakter, sekretariatsarbeidere og andre som bidrar til at vi er den klubben vi er: Årets breddeklubb, årets jenteklubb og årets største bidragsyter til juniorlandslagene!