På toppen av pallen: B-72 hadde med 7-åringen Kristoffer Williamsen (blå butterfly-drakt) i klassen G/J 9!

I helga så har det vært KM Oslo&Akershus i Lørenskoghallen. Her kom det deltagere fra 9 klubber. B-72, Bærums verk, Bjerke, Dal, Fokus, Nesodden, Nordre Eidsvoll, Oppegård og Oslo BTK. Det var den første turneringen til mange av de nye spillerne fra B-72. Disse spillerne var Sander, Louis, Trym, Hans, Berit, Kristoffer og Lucas. De alle spilte mange bra kamper. Trym med 3. plass i nybegynner 13/15 A og Hans med 4. i samme klasse. Sander kom på 3. I nybegynner 13/15 B og der kom Louis på 4. Lucas med 5. plass i nybegynner 11 år. Og Berit med delt 3. i Herrer E B. I Herrer Elite ble det et B-72-oppgjør utenom Jesper Schwartz fra Oppegård som ble med i kampen. Der kom Legenden(Victor) på første, Jonas på andre og Hilding på tredje. Det var også et B-72-oppgjør i Herrer Eldre Junior. Litt forskjellige spillere her var Sivert, Kim og Mahiran med også. Her kom Jonas på 1. Hilding på 2. og Anders og Mahiran på delt 3.

Skrevet av Asgeir og Magnus 11.12.2016

PS! Dette kom ikke med i innlegget fra Asgeir og Magnus, men det kan nevnes av utenomsportslige ting at noen (nevner ikke navn, men Asgeir) var skikkelig på gang hva gjaldt skikkelig tribuneflørt!