Denne helgen har samtlige av lagene våre i 3.div, 4.div og 5.div vært i aksjon.

(Skrevet av Øyvind Helle Christiansen)
Lørdag 21.januar spilte B-72 3 tre seriekamper i 3.divisjon avd B, mot Lynild, Fokus og Oppegård. På laget spilte Mahiran, Martin S, Kim og Mahiran. Vi hadde ikke helt dagen og det var litt stang ut for oss, men vi klarte allikevel og kjempe oss til en uavgjort. I første kamp møtte vi Lynild. Det var en jevn kamp som vi til slutt tapte 6-4 men det sto om bare marginer. Her var Martin og Øyvind satt opp som nr 1 og 2 mens Mahiran og Kim var satt opp som nr3 og 4. I andre kamp møtte vi Fokus. Vi tapte klart 9-1 men syntes vi kjempet bra med tanke på hvilke spillere de hadde med og at vi ikke hadde dagen. Flere av kampene var ganske lange og jevne men Fokus kom som oftest seirende ut av disse og hadde marginene med seg. Martin og Mahiran var her satt opp som nr 1 og 2 mens Øyvind og Kim var satt opp som 3 og 4. I aller siste kampen i dag møtte vi Oppegård. Etter noen gode kamper og lange sett ble det til slutt 5-5 men vi hadde sjansen flere ganger til å avgjøre kampen. Dessverre hadde vi ikke helt marginene på vår side og klarte ikke å vinne men vi vil komme sterkere tilbake. Her spilte Martin og Øyvind igjen som 1 og 2 mens Mahiran og Kim satt opp som 3 og 4.
Laget ligger nå på 5.plass i serien med 7 poeng.


4 div avdeling B: Laget B-72 4 består av Asgeir, Sivert og Thomas. Vi var nå i helgen på Larkollen for å spille mot Fokus 7 og Lynild 2. Mot Lynild 2 tapte vi 9-1. I denne lagkampen var det Thomas som vant en kamp mot Brit Hansen fra lynild. Dette var Thomas sin første seier og inntil videre hans eneste seier i 4 div. I kampen mot Fokus ble det litt bedre med 3-7 tap. Her tok Asgeir 2 kamper og Sivert 1. Alle spillerne tapte mot Ole Vold (trenger å øve mot nubber. Hint, hint). Både Asgeir og Sivert tok revansje på Maricel Jakobsen fra Fokus som alle tapte mot i fjord i 5 div. Asgeir tok også en seier mot Håvard Halsteinli som Thomas spilte veldig jevnt mot.

B-72 6 har spilt 4 kamper i 4.divisjon avd D på Harestua i helga. På laget spilte Martin T, Magnus, Iver og Akshaya. De begynte Lørdagen med en sterk 7-3 seier mot Oppegård 5. Hvor alle spillerne vant minst en kamp hver. Deretter møtte de Nesodden 2 som hadde forsterket laget sitt med tidligere kadettlandslagsspiller Rikke Skåttet. Det endte med 3-7 tap der Aksahaya vant 2 singelkamper og laget vant double. På søndagen spilte Iver isteden for Akshaya. Da møtte de Lynild 3 og serielederne Fornebu 7. Mot Lynild ble det et jevnt 4-6 tap og mot Fornebu ble det tap med 1-9.

I 5.divisjon avd A har jentelaget (B-72 7) bestående av Gertruda, Marie og Sarania spilt 3 kamper i Askim. De spilte tre kamper mot Oppegård 7, Askim 2 og Oslo Btk. Mot Oppegård og Oslo ble det to 3-7 tap men mot Askim 2 ble det en fin 7-3 seier. Jentene melder om godt spill der de får til det de trener på.

I 5.divisjon avd B leder fortsatt voksenlaget (B-72 9) serien etter 2 seire og en uavgjort i helgen. De slo Fornebu 9 8-2 og Bærums verk 2 7-3. De spilte uavgjort mot det andre topplaget i serien: Oslo Btk 2. Ungutten vår Amir var på Søndagen med på voksenlaget og vant alle kampene sine.
Unguttlaget i samme avdelingen stilte med Einar, Adam og Truls. På søndagen  tapte 6-4 mot Bærums verk 2 Einar vant to singelkameper, Truls vant en pluss seier i double Einar / Adam. Så gutta fikk en god opplevelse etter at de på lørdagen hadde tapt 0-10 mot Oslo Btk 2.