(For fullstendige resultater se: her)

Et nytt år er begynt og  B-72 1, B-72 2 og B-72 D brukte denne første helgen til å spille seriekamper i sine respektive divisjoner.

B-72 1 tok turen til Trondheim lørdag kveld. De overnattet på P-Hotels Brattøra. Her var det oppsatt et bordtennisbord (stort pluss) som betydde at et par av gutta fikk testet feelingen litt på kvelden. Hotellet hadde dermed ingen ordentlig frokost. Søndag morgen gikk derfor turen til Scandic som (ikke ufortjent) har blitt kåret til å ha norges beste frokost 10 år på rad.
Gutta kom seg til hallen i grei tid før første lagkamp mot Molde. 1ern vår, Adrian, er dessverre skadet og kunne ikke spille. Han var derimot en god støttespiller på benken sammen med lagleder Thorsten. Dermed var det opp til Sondre, Mikkel, Jonas og Anders å sikre B-72 sin ære. Molde stilte i likhet med B-72 et noe svekket lag, der de manglet en av svenskene sine. Dermed var det duket for nok en jevn kamp. Gutta spilte til tider bra, blant annet slo Jonas lett Andreas Sporsheim og Sondre slo svensken Magnus Pohjalainen. I doublene ble det litt stang ut og dessverre to jevne tap, dermed ble det litt tungt i lagkampen og det endte med 3-6 tap.
Etter en liten pause var det tid for kamp mot hjemmelaget Vikåsen. Forrige gang de møttes ble det en jevn match som endte med 4-6 tap. Når laget i tillegg nå var litt svekket så det ut til å bli en hard kamp for B-72 sin del (rankingmessig er 0-6 tap forventet). Men gutta har vist før at når det gjelder kan de slå mange bedre spillere. Jonas var først ut mot Benjamin Fossheim der han fikk en knusende revansje fra forrige gang og tok en fin 3-0 seier. Mikkel møtte Maciej Pietkiewicz (som fort kan bli årets lagspiller i serien). Her var det mye bra spill og Mikkel fikk et sett, men Maciej ble for god i lengden. Sondre tok en sterk seier mot Magnus Holm mens Anders tok en fin skrell og fikk revansje mot Thomas Marziniak 3-0. Mikkel og Sondre tok seg av Maciej og Benjamin i oppe-doublen i en jevn 3-1 kamp, Anders og Jonas måtte gi tap i sin nede double. Før de 4 siste singel kampene er da stilling 4-2 til B-72. Sondre biter bra fra seg mot Maciej, men det holder ikke helt inn, Mikkel tapte også mot Magnus og dermed var det 4-4 og Jonas og Anders måtte ut i de avgjørende kampene. Dette ble to thrillere med mye nerver og mye heiing fra benkene. Jonas og Thomasz fulgte hverandre tett og jevnt helt til langt ut i femte sett. Der beviste Jonas nok en gang at han er best og dro det i land 11-8, etter en lang ballveksling. På dette tidspunktet hadde Anders og Benjamin også kommet til avgjørende sett (etter at Anders hadde ledet 2-0 i sett). Forrige gang de møttes var det Benjamin som vant den avgjørende kampen og sikret 6-4 seier til Vikåsen.  Anders, som var sugen på nok en revansje, spilte godt og skaffet seg en 10-7 ledelse i siste sett (etter en bra ballveksling på 9-7). Så kom en servebom og en bom på forehandåpning og dermed var det 10-9. Heldigvis klarte ikke nervene å overstyre spillet og Anders loopet inn siste poenget og kunne strekke armene i været.
Dermed fikk B-72 et par poeng til på tabellen og er nå på en 6 plass med 7 poeng. Dermed beholder de etter all sannsynlighet plassen i eliteserien.

Og muligens det sykeste som skjedde i helgen er at Anders for en gangs skyld ikke ble tatt ut i «tilfeldig kontroll» på flyplassen.

Damelaget har vært på Harestua og spilt mot hjemmelaget og mot Fokus. Laget bestående av Katarina, Anne Sophie og Martine tok en fin seier mot Harestua der de vant 6-1. Harestua stilte med sitt sterkeste mannskap: Lisa Lange, Sara Staberg og Julie Grina Ruud. Fokus har stilt sterkt lag hele sesongen og er foreløpig ubeseiret. Det fortsatte de med denne gangen også der det hadde med norges klart beste damespiller Ma Wenting (opprinnelig kineser) sammen med seniorlandslagspiller Anna Grutle Aasebø og tidligere junior landslagspiller Stine Folkeson. Det ble som forventet litt for tøft for jentene, men Katarina tok en fin seier mot Stine 3-0. Martine spilte også bra mot Stine, men tapte dessverre 12-14 i avgjørende. Dermed ble det 1-6 tap. B-72 ligger fortsatt på en 2.plass bak Fokus, og slik kommer det nok også til å ende.

B-72 2 har spilt to kamper i 2.divisjon avd B på Harestua. Her sliter også eneren, Fredrik Langen, med en skade og spilte derfor ikke. Dermed var det Henrik, Hilding, Fredrich og Marius som skulle ut i aksjon. Først møtte de Sarpsborg der det endte noe overraskende med et 3-7 tap. Deretter møtte de seriefavoritter Harestua. Her spilte de bedre og vant flere gode kamper, men måtte dessverre gi tap 4-6. B-72 beholder allikevel 3.plassen i serien bak Bodø og Harestua.