Lørdag 14.01, spilte Maja, Sarah, Sondre, Henrik, Victor og Anders seriespill i diverse divisjoner i Sverige.
(for fullstendige resultater se: her/

Maja spilte for Arvika i Pingisligaen Damer A, Nora er også på laget, men er for tiden skadet. De møtte serielederne Storfors og fikk det noe tøft denne gangen, det ble et 0-6 tap. Sarah spiller i Pingisligaen Damer B for Våkstorps. De møtte laget til Rebekka, Kättismåla. Rebekka er også skadet og spilte derfor ikke, men Kättismåla stilte med en annen norsk landslagsspiller Anna Grutle Aasebø. Sarah slo Anna, men tapte de andre kampene, det endte med 3-6 tap.

Anders spilte i 2.div avd VSS for BTK Dalen. Tidligere i sesongen har laget slitt med å stille et godt lag, og hatt noen sure jevne tap. Denne gangen ble det derimot bedre uttelling og de slo BTK Linne 8-6 og Alingsås 8-1. Alingsås ledet serien før samlerunden, men stilte med et noe svekket lag denne runden. Anders gjorde sakene sine bra og fikk en fin 3-2 kvote i singel. På laget spilte også Vegard Sandberg fra Eiker. Laget ligger nå på en 6.plass i serien.

Sondre har spilt sine første seriekamper i Sverige for KMFU Jänkjöping IA i 2.div avd VSN. Laget var før samlerunden ubeseiret i serien og med Sondre på laget fortsatte de den trenden. De leder nå serien med 8 av 8 seire og med 5 poeng mer enn 2.plassen. De slo Skövde PK 8-1 og Kristinehamns BTF 8-4 Sondre tapte kun en singelkamp mot eneren til Kristinehamns og vant 4 singler og en double.

Henrik og Fredrik spiller for Bortans IK i 3.div avd ÖSSV. Fredrik var skadet og en småsyk Victor steppet derfor inn som reserve. De slo Kills 8-5 og Björkborns 8-4. Begge fikk 4-2 i singlekvote og 1-1 i dobbel som de spilte sammen. Alle kampene de spilte var jevne, både de som ble vunnet og tapt. De spilte opp mot sitt beste, og gledelig å se at forehand teknikken til Henrik blir stadig bedre i kampsituasjon. Henrik er litt småplaget av vond skulder, men det gikk bra. Vic var nok ikke i sin beste fysiske form etter litt feber forrige uke, men han fightet på. Vic var litt overrasket over hvor bra nivået. De ligger nå på 2. Plass 2 poeng bak leder. Fortsatt gode muligheter for opprykk.

Katarina har også begynt å spille seriespill i Sverige og spiller for Åsa IF i 1.divisjon Damer S. Nå med Katta på laget klarte de å vinne sine 2 første kamper for sesongen. De slo BTK Linne og Team Öresund Eslövs PK begge 6-2. Katarina vant 4 av 6 singel kamper og 2 av 2 doubler. Laget ligger fortsatt på siste plass, men satser på å klatre en del på tabellen de neste rundene.