(For fullstendige resultater og tabell se: her)

Fredag 28.01 dro Stigaligalaget vårt ned til Grimstad. En litt sen start og litt uflaks med trafikken gjorde at bilturen tok litt lenger tid en planlagt. Gutta kom fram i åtte tiden på kvelden og rakk et kort treningspass før turen gikk til hotellet. Etter en spennende semifinale i Håndball VM, kom gutta seg i seng. Lørdagen startet med en stor og god frokost før gutta kom seg til bordtennishallen.

Første motstander var bunnlaget Jevnaker, de stilte et sterkt lag der de hadde 3 svensker: Tim Cornelius, Adam Jacobsson og Marcus Helin, samt norske Terje Herting. Dette ble en jevn kamp der B-72 hadde gode muligheter for seier men det ble noe stang ut. 3 jevne kamper ble tapt i avgjørende, og nede doublen kunne fort ha blitt 3-0 seier isteden for 0-3 tap. Derimot hadde vi en del sterke seire, blant annet Sondre mot Tim og oppe doublen (der Adrian og Sondre lå under 1-2, men overkjørte de to siste settene). Kampen endte til slutt 5-5 og 1 poeng til hvert lag.

Andre og siste kamp var mot hjemmelaget Lia, som på papiret har et sterkt lag med Paulius Gura, Martin Soulard, Finn Vetvik og Kristoffer Esketveit. Både Sondre og Adrian hadde bra kontroll på Soulard i sine kamper, mens Gura ble for sterkt for begge. Sondre spilte derimot en god og jevn kamp mot Gura der han hadde gode sjanser. Jonas spilte en god kamp mot Finn og vant i avgjørende sett. Mikkel hadde grei kontroll på både Finn og Esketveit, samt at Jonas og Mikkel vant lett mot dem i double. B-72 vant kampen 6-3 og fikk to poeng til på tabellen. Dermed gikk de forbi Molde og ligger nå på en 5. plass kun to poeng bak Vikåsen som har spilt 1 kamp mer.

Laget har dermed gode sjanser til å skaffe seg en sluttspillsplass allerede denne sesongen. Dette vil bli avgjort i de tre siste kampene som spilles fredag 17.02 og søndag 19.02. Fredagen er det bortekamp mot Eiker, mens på søndagen spiller vi to hjemmekamper mot Laksevåg (kl 09.00) og Lia (kl 13.30). Bli med å se gutta på hjemmebane når de kjemper om sluttspillsplass!!!

Andre ting som er verdt å nevne:
– Adrian dro en fin ball rundt nett, der hodet til dommeren var nære faresonen.
– Anders tippet at Kroatia skulle få straffe i siste sekund (i semifinalen i Håndball VM), men også at de skulle bomme. Traff bra med den.
– Sondre og Mikkel klarte å sluke hver sin 500g burger på vei hjem.

I Borås har det også vært en del B-72 spillere i aksjon. Martin S, Yoana, Martine, Anne Sophie, Katarina, Akshaya og Henrik (spilte for den svenske klubben Bortans) har denne helgen spilt Søderspelen. Her ble det en del fine pallplasseringer der Martine fikk 2. plass i Damesingel 2, Katta vant Piker 15 og i Damesingel 1 fikk Katta 1.plass, Anne Sophie 2.plass og Martine 3.plass. Henrik fikk også en 3.plass i Herrsingel 2.