Åpent brev til alle støttespillere i B-72!

For 2 sesonger siden startet det hele. Klubben bestemte seg for å kutte ut elitesatsingen og starte på nytt igjen med spillere produsert fra egne rekker. Les mer om hvordan de siste 2 årene har vært her

Siste kampen i grunnserien i årets Stiga-Liga var B-72 mot Lia, denne ville avgjøre om B-72 kom til sluttspill eller ikke. Kampen startet noe forventet, Sondre gikk mot Vetvik og vant 3-1. Jonas møtte Lund. Det skiller 1,5 poeng på rankingen mellom disse, men Jonas har aldri slått Martin før. Kampen ender i et litt surt 2-3 tap der Martin spiller seg opp. 1-1. Neste ut: Mikkel mot Esketveit og Adrian mot Güra. Mikkel tar sin match oppskriftsmessig 3-1 og Adrian spiller meget godt mot Güra, men må gi tapt med 2-3. 2 kamper tapes med 2-3 i avgjørende sett og dermed 2-2 i lagkampen. Doubler: Lia stiller med 2 og 3 nede og 1 og 4 oppe. Vi har 1 og 2 oppe og 3 og 4 nede. Sondre/Adrian vant greit etter godt spill, mens Mikkel/Jonas snudde 0-2 til 2-2. Dessverre ble det nok et 2-3 tap og 3-3 i lagkampen, alt er åpent! Etter doublene var det Sondre mot Güra og Adrian mot Vetvik. 0-3 mot Güra og 3-0 mot Vetvik, 4-4. Mikkel ut mot danske Lund og Jonas mot Esketveit, en seier er nok for sluttspill. Mikkel kommer tidlig under men kjemper seg inn til 1-1, dessverre taper han 1-3. Alt hviler på kampen mellom Esketveit og Jonas. Etter meget godt spill og 11-3 i første sett ser det veldig lyst ut. Men Esketveit gir seg ikke uten kamp og utligner til 1-1. Etter et jevnt tredje sett går Jonas opp i 2-1, fjerde starter noe dårlig og Jonas må jage hele tiden. Jonas kjemper seg til 10-9 og matchball; timeout! Noe nervøs etter timeout server Jonas innom nettet og over til andre siden, omserve. Feilskru serve lang til backhand, Esketveit åpner mot backhand, Jonas blokker inn et par baller, går rundt i backhand med forehand og vender forsvar til angrep. Seier!!

Dette var ikke bare 5 lagkamerater som sammen nådde sluttspillet, dette var 5 kompiser! Gutter som støtter hverandre hele veien, som kun ønsker hverandre godt. Gutter som følger med på hverandres resultater, både innenlands og utenlands.

Det at så mange som 75 tilskuere hadde tatt turen i vinterferien for å heie oss frem, setter vi så utrolig stor pris på! Å spille med det trykket fra hjemmepublikum var helt fantastisk. Foreldre og spillere som stiller frivillig opp med kiosksalg, speakertjeneste, og publikum. En spesiell takk til dere! En spesiell takk også til Lasse for streaming sammen med Linus på kommentatorplass. En takk til Sindre og Thorsten, som gjennom de siste 2 sesongene har vært viktige for vår videre utvikling, Sindre gjennom de daglige treningene, og Thorsten med ekstra fokus på onsdagstreningene og coaching av laget under sesongen. Takk til B-72 som klubb som har bidratt med dekking av våre reiser til blant annet Bergen, Trondheim, Hokksund og Grimstad gjennom denne sesongen.

Også en stor takk til Ola og Link Medical for den økonomiske støtten, som har gjort de siste 2 sesongene mulig for oss som lag å gjennomføre. Ola har på mange måter samlet oss alle sammen og ledet alle til å dra i samme retning. Vi, Sondre, Mikkel, Adrian, Anders og Jonas vil takke for at denne muligheten ble gitt til oss. Det har vært utrolig å kunne få være med på denne reisen. Dette er starten på noe stort.

Dette var magisk! Takk alle sammen!