Samtidig som rundt 40 B-72 spillere er på Harestua og spiller RC 2 har Maja, Adrian, Sarah, Henrik, Fredrik og Anders vært i Sverige og spilt seriekamper for sine respektive klubber. I tillegg til dette har Rebekka vært i Sochi og spilt U21 EM.

For fullstendige resultater i seriespillet se: her

Sarah gjorde sakene sine bra for Våxtorps i Pingisligaen Damer B. Første kampen møtte de serielederne IK Juno som foreløpig er ubeseiret i serien. De ble litt for gode og Våxtorps tapte 2-6, der Sarah vant en singelkamp og var med på å vinne doublekampen. De eneste kampene Sarah tapte her, var mot seriens to beste spillere. Etterpå møtte de Boo KFMU IA. Her vant Sarah alle sine 3 singelkamper samt double. Laget vant denne kampen 6-3 og de ligger nå på 5.plass på tabellen.

Maja har spilte 2 lagkamper for Arvika i Pingisligaen Damer A. Det endte med 2 tap for laget, 4-6 mot Dänningelanda og 3-6 mot Esløvs. Maja hadde ikke helt marginene på sin side og endte med en 1-4 kvote i singel. Der stort sett alle kampene var jevne (blant annet en 0-3 kamp der alle settene ble tapt med 10-12). Laget ligger nå på 6 plass i serien før de siste rundene.

Adrian spiller for Munkedal i 1.div V. Første kampen møtte de Kvarnby AK som endte i et jevnt 5-8 tap. Andre kampen møtte de Askims, her ble det 3-8 tap. Adrian er fortsatt litt preget av skade, og klarte ikke å nå sitt høyeste nivå. Han fikk en singelkvote på 2-3. Laget ligger nå på 6 plass i serien.

Anders hadde personlig litt stang ut sine singelkamper i helgen, når han spilte for BTK Dalen i 2.div VSS. Her endte han med en 1-3 kvote i singel der 2 av de tapte kampene var veldig jevne og kunne tippet begge veier. Blant annet hadde han 2-1 og 10-8 på Jimmy Karlsson (en av seriens bedre spillere), men settet ble tapt med 14-16 og det gikk ikke helt veien i avgjørende heller. Resten av laget gjorde derimot sakene sine bra og det ble to 8-4 seiere mot Lidan og Lekstorps. Laget har nå klatret opp på en 5.plass på tabellen.

Fredrik og Henrik spilte for Bortans i 3.div ØSSV. Fasit denne helgen ble en 8-2 seier mot Carlstad og et 4-8 tap mot Ålsta.  Fredrik fikk 2-2 i singelkvote og Henrik fikk 3-2 i tillegg til at de vant begge double kampene som de spilte sammen. De ligger fortsatt på 2.plass i serien 1 poeng bak Västers, fortsatt muligheter for opprykk. Lykke til!

U21 EM består av kun de 56 beste spillerne i hver klasse (med begrensning at kun 2 fra hvert land kan delta). Rebekka kom inn på reserve plass og var derfor ventet tøff motstand, da stort sett alle andre var ranket over henne. Hun møtte Kristyna Stefcova fra Tjekkia (seedet som nr 21), Eline Loyen fra Belgia (seedet som nr 18 og som vant doubleklassen i turneringa) og ei venstrehendt spiller fra Hellas som hadde nubber på bh. Det ble dessverre tap i alle kampene, men det er ikke så mye mer å forvente. Rebekka har slitt mye med skader og er derfor ikke helt på toppnivået sitt enda.