Torsdag 14:00 satte 28 spillere, 10 coacher og en drøss med foreldre ut på tur retning de 7 fjell og byen som kanskje er mest kjent for Åsane FK, nemlig Bergen. Bussturen til inneholdt god stemning og en rask tur med en effektiv bussjåfør. Spillerne møtte Jonas, som hadde vært i Bergen og kvalitetssikret hallen, torsdag kveld 22:30. Der var det å få hvert sitt rom og rett i seng.

Første NM-dag var lagklassene, vi hadde med 3 G15-lag, 4 J15-lag og 5 G/J 11-lag! Alle G15-lagene gikk videre fra første runde, B-72 2 slår Harestua og innkasserer Bronse i J15 og B-72 1 tar gullet! I G/J 11-lag ender vi opp med en 2. Plass og en 3. Plass. B-72 sitt førstelag på guttesiden tar en fin sølvmedalje og samtlige guttelag vinner faktisk første runde i hovedturneringen!

Fredag ender i kjent B-72-stil der vi etter 12 timer i hallen er siste klubb ut på tiden 20:43. Så var det en halvtime fjellklatring opp til vandrerhjemmet der flere valgte alternative ruter. Foreldregruppen hadde i forkant vartet opp med pizza. Effektiv spising + spillermøte var gjort klart til leggetid 22:20! Som alltid på tur når vi er mange måtte det et par runder med litt nattevakter til før stillheten senket seg ?

Lørdag var den store doubledagen, og ekstra stort var det at vi fikk ren B-72-finale i Mixklassen! I tillegg til dette dro vi i land seier i J15 double, seier funksjonshemmede åpen, trippel seier i J13 og pallplasser i G/J 11 double samt mix double 11. Marie har matchball mot Anastasia Humberseth fra Volda & Ørsta BTK, Akshaya slår 3. Og 4. Seeda i J13. I G15 double tar Fredrik og Henrik en bronsemedalje etter tap for Borgar/Alexander, Fokus BTK, i semifinalen. Asgeir klinker til og vinner flere jevne kamper i avgjørende sett. Ene settet med en pause på 30 minutter da åpningsseremonien absolutt skulle avvikles.

Lørdag var samme prosedyre der vi var siste klubb ut klokken 18:55. Foreldregruppen hadde virkelig blitt varme i trøyen og vartet opp med taco! Noe som falt i god smak hos samtlige. Ekstra hyggelig var det at mamma til Iver og Øyvind, Tora, hadde bakt kake til samtlige!

Siste dag var satt av til singlespill i 11 og 15. Her er det flere som spiller godt og mange som tar seg videre til sluttspillet. Amir kommer til semi i G11, Martin vinner G11 B-sluttspill, Christine får 2. Plass i J11 og Vivian 3. Sarania går videre fra pulja i J15. Katarina vinner J15 uten å legge sett i de avgjørende kampene! Martine tar 3. Plass. Bursdagsbarnet Navin klinker til å vinner mange kamper i dag og sikrer seg 3. Plass i G11 B-sluttspill! B-72 ble kåret til årets jenteklubb og i tillegg stakk Jacob av med årets «FairPlay» pris!

Linker:

Album NM-Yngre
FairPlay-pris til Jacob
B-72 årets beste jenteklubb
Katarina norgesmester J15!
B-72 største klubb i NM
Martine og Fredrik norgesmester i mix
Iver norgesmester i funksjonshemmet åpen!
Martine vant J13!
Martine og Katarina norgesmester i J15 double!

Bussturen hjem bar preg av god stemning, allsang, bursdagssang og rekordrask tur hjem fra Bææææææææææærrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgen.