Samtidig som norges største Regionsmesterskap gjennom tidene spilles på Fornebu, har det vært serieavslutning i den svenske lagserien. Her har tilsammen 11 B-72ere spilt for svenske lag i forskjellige divisjoner.

Nora Bagner Nilsen og Maja Haugen Gjelle har spilt for Arvika Btk i Pingisligaen Damer A. Katarina Evensen Wetzel har også spilt noe i Pingisligaen Damer A for Åsa, i tillegg til 1.divisjon Damer S. Denne helgen møttes de to lagene i den første kampen. I denne kampen tok 14 år gamle Katarina en kjempeskrell der hun slo en av sveriges beste seniorspillere Jennifer Johnsson 3-1 (Jennifer har 25-13 i kvote i denne serien). På tross av dette var Arvika kampen 6-4. I siste runde ble det 3-6 mellom Åsa og serievinnerne Storfors og Arvika spilte uavgjort mot Halmstad BTK. I denne kampen tok Maja en bra skrell mot Erika Front. Arvika havnet til slutt på en 6 plass, og Åsa fikk dessverre sisteplassen. I 1.divisjon S fikk Åsa sitt andrelag en 6.plass.
Singelkvoter for spillerne:
Nora: 8-8
Maja: 6-13
Katarina: 1-6 (1.div: 8-3)

Rebekka Carlsen har spilt for Kättilsmåla BTK i Pingisligaen Damer B. I samme avdeling har også Sarah Horgen spilt for Våxtorps BoIS. I helgens kamper vant Kättilsmåla begge sine kamper, 6-3 og 6-1. Rebekka vant 4 av 5 kamper, der to ble vunnet med minste margin i avgjørende sett. Laget fikk dermed en fin 2.plass i serien. Våxtorps BoIS måtte ta til takke med en 6.plass (bak 4. og 5.plassen på kampkvote!) etter to tap denne helgen.
Kvoter:
Rebekka: 6-4
Sarah: 20-16

1.divisjon V har Adrian herjet for Munkedal BTK. Denne helgen slo de Varberg 8-2 og tapte 3-8 mot Åsa. De endte med det på en 6.plass i serien. Kampkvoten til Adrian er 13-19.

Sondre Grindheim Berner debuterte i svenskseriespill etter nyttår og har spilt i 2.divisjon VSN for KMFU Jänkjöping IA. Laget stiller uten Sondre de siste kampene denne helgen, og de har dermed gått på sitt første tap denne sesongen. De er uansett klare som serievinnere og rykker opp til 1.divisjon. Sondre fikk en strålende 9-1 kvote i singel.

Også i 2.divisjon finner vi Anders Brennhagen for BTK Dalen i avdeling VSS. Laget spilte uten Anders siste samlerunde og gikk på 2 tap. Det holdt til en 4.plass på tabellen. Kvoten til Anders ble: 7-13.

I 3.divisjon NSSV har Jonas Flåøien spilt for Heby AIF. Både første og andrelaget til Heby var i samme avdeling. Jonas spilte på førstelaget som til slutt vant serien, siste laget endte på siste plass og rykker ned. Jonas har en brukbar 6-3 kvote i singel.

Henrik Bagner Nilsen og Fredrik Buringrud Langen hadde en herlig debut i det svenske seriesystemet der de vant 3.divisjon ÖSSV med laget Bortan IK. Denne helgen vant laget nok en gang 2 kamper med unguttene på laget. Begge gutta klarte å skaffe seg en solid plusskvote gjennom sesongen:
Henrik: 26-12
Fredrik: 14-9