Denne helgen ble de resterende divisjonene ferdig spilt. B-72 har totalt hatt med 8 lag i seriespillet og her er en kort oppsummering av hvordan det har gått for lagene:
(For fullstendige resultater og tabeller se: her)

Stigaligaen: B-72 1 har hatt en veldig god sesong i Stigaligaen. Før sesongstart ble de spådd sist på tabellen. De endte på en sterk 4.plass i grunnserien og er klare for semifinale mot Laksevåg 15. mars kl 17.30 i Bergen. De som har spilt på laget er:
– Adrian Wetzel
– Sondre Grindheim Berner
– Mikkel Gudmundsen
– Jonas Flåøien
– Anders Brennhagen
– Coach: Thorsten Hævdholm

Dameserien: B-72 D fikk som forventet en fin 2.plass i serien, bak Fokus som stilte med et sterkt lag. Siden Volda og Ørsta trakk laget sitt ble det kun en kamp for jentene denne helgen. Det ble en grei seier mot Vikåsen 6-1 på hjemmebane. Katarina ble ganske klart årets lagspiller i serien og Anne Sophie kom på 3.plass. De som har spilt på laget er:
– Anne Sophie Kalvatn
– Martine Toftaker
– Katarina Evensen Wetzel
– Spillende lagleder: Frøydis Jørgensen

2.divisjon avd B: B-72 2 hadde sine siste seriekamper på Harestua i helgen. På lørdagen møtte de Vikåsen 2 og Husøy Foynland, i begge disse kampene ble det 3-7 tap. På søndagen var Henrik og Fredrik tilbake fra Sverige og da klarte laget å slå Sarpsborg 7-3 og spille uavgjort mot Bodø. Laget endte dermed på en 3.plass.
Lagspillere:
– Henrik Bagner Nilsen
– Fredrik Buringrud Langen
– Hilding Totland Persson
– Marius Lindstad
– Anders Brennhagen
– Anne Sophie Kalvatn
– Spillende lagleder: Fredrich Kallevig

3.divisjon avd B: B-72 3 spilte denne helgen sine siste kamper på Fornebu. Første kamp var mot Langhus. Her ble det en 9-1 seier der mange av kampene var veldig jevne. I den andre kampen møtte de Kjelsås der Nini dro i land en 3-2 sliteseier mot 2ern. Etter det spilte Martin mot 1ern, Thomas Gundersen. Her imponerte Martin med å ta et sett, men det endte med 1-3 tap. Mahiran og Kim tapte sine kamper nede, men de vant doublekampen sin. Nini spilte bra mot Thomas men tapte dessverre 2-3 Martin slo 2.ern, Mahiran slo 3.ern, men det hele endte i et litt surt 4-6 tap. Laget avsluttet med en sterk 6-4 seier mot Lynild. Dermed klarte laget å sikre seg en 4.plass på tabellen.
Lagspillere:
– Martin Steen
– Mahiran Manoharan
– Øyvind Helle Christiansen
– Kim Phan
– Nini Do Vo
– Spillende lagleder: Aksel Kristiansen

4.divisjon avd B: Denne lørdagen spilte 4 div avd B sin siste runde. B-72 6 spilte 3 lagkamper. Her vant laget endelig sin første lagkamp i hele divisjonen og vant med glans. I første lagkamp endte det 10-0 til B-72 mot siggerud. Etter det var det Lynild hvor laget tapte 7-3 hvor Asgeir vant alle sine kamper. Etter det var det Fokus, de stilte med bare 2 spillere så B-72 startet med en 3-0 ledelse. det endte 6-4 til Fokus hvor Asgeir var den enste som vant. Thomas og Sivert med sine 3 seire mot Siggerud, fikk dermed flere seire i en lagkamp en de har hatt tilsammen resten av sesongen. Asgeir imponerte med å nesten være ubeseiret i helgen, tapte kun mot nubbespilleren Ole Vold fra Fokus. Laget endte dessverre sist på tabellen.
Lagspillere:
– Sivert Østgård
– Thomas Selliseth
– Spillende lagleder: Asgeir Snyen

4.divisjon avd D: B-72 6 ble ferdig med sine seriekamper 25. februar. De endte til slutt på en 6.plass, men det skiller kun et poeng opp til 4.plassen.
Lagspillere:
– Iver Helle Christiansen
– Martin Toftaker
– Stian Abrahamsen
– Akshaya Vimalesan
– Spillende lagleder: Magnus Bredesen

5.divisjon avd A: B-72 7 spilte mot Fornebu, Fokus og Askim. Det ble 5-5 mot både Fornebu og Fokus og 7-3 mot Askim. Gertruda stod for helgens kok da hun glemte igjen rackerten sin i hallen så hun måtte låne rackert av Asgeir. Den var rar å spille med men det gikk helt fint, og hun vant ganske mye for det. Asgeir var med som coach. Sarania spilte en ganske spennende kamp mot en gammel polsk fyr fra Fokus. Det ble 2-2 i sett, det siste settet ble ganske langt, men Sara vant til slutt med en overraskende smash. Jentene havnet på en 5.plass på tabellen.
Lagspillere:
– Marie Olavesen
– Sarania Selvasri
– Asgeir Snyen
– Spillende lagleder: Gertruda Pasakinskaite

5.divisjon avd B: B-72 8 og 9 spilte sine siste kamper for sesongen denne helgen. B-72 8 startet med et 3-7 tap mot Fornebu 9 før de spilte uavgjort mot Oslo Btk 3. Laget endte på en 7.plass på tabellen. B-72 9 slo Fokus 9 9-1 og kapret 2.plassen på tabellen. Anders Riise kom på 2.plass på Åretslagspiller.
B-72 8:
– Einar Hauge
– Truls Andreassen
– Philip Riise
– Adam Fridh
– Lagleder: Steve Andreassen
B-72 9:
– Anders Riise
– Skjalg Sandvoll
– Donatas Raisutis
– Per-Anders Fridh
– Amir Ali Zamani
– Spillende lagleder: Morten Steen

Da takker vi alle spillerne for god innsats og gode resultater denne sesongen, også gleder vi oss til neste sesong!!!