I tillegg til serieavslutning for de fleste lag hjemme i Norge, dro flere B-72ere over grensa for å spille for sine svenske lag i diverse serier.

Pingisliga A 11/3 i Storfors
Nora Bagner Nilsen og Maja Haugen Gjelle med Arvika «on fire» mot Team Mälarenergi BTK (4-6) og Spårvägens BTK (6-0 !!)

Nora, Maja, Jeniffer Jonsson og Alma Rööse utgjorde laget mot Mälarenergi. De ligger på 2. plass på det øverste nivået hos damene, og har nylig forsterket med kineseren Ma T i likhet med flere andre lag i serien. Laget har også seniorlandslagsspiller for Sverige Christina Källberg.

Jennifer vinner 2 singler og Nora 1 (3-2, 12-10 i avgjørende sett). I tillegg så fortsetter Nora og Jennifer deres seiersrekke i dobbel, da de slo Ma og Christina 3-1. Meget sterkt! Maja møtte Ma og Christina i singel og begge ble litt for gode, men Maja ga Christina god fight i en 1-3 kamp.

Arvika leder da 4-3, men ryker på et surt tap 4-6 i lagkampen. Noe stang ut på slutten, men god «nesten bombe».

Så skulle de møte Spårvägen, et lag med meritterte spillere som Ellen Holmsten, Sannamari Bölenius og Stina Zetterström, alle med en bøtte med landskamper for Sverige.

Laget til Arvika i denne kampen er Alma Rööse, Jennifer og Nora.

Nora vinner 3-2 mot Stina og 3-1 mot Sannamari
Alma vinner 3-1 mot Ellen og Stina
Jennifer vinner 3-0 mot Sannamari og 3-2 mot Ellen.

Dermed 6-0, og godt grep om kvartfinaleplass i sluttspillet for andre år på rad.

Nora har da en sterk kvote på 7-6 i single og 4-0 i dobbel. Sterkt,spesielt med tanke på skade- og sykdomsutfordringene denne sesongen. Maja har hatt mye stang ut og har en 2-11 kvote.

Sondre var i Kristinehamn og spilte 2.div for KFUM Jønkøping. Med seier i helgens lagkamper mot Mariedals IK og Herrljunga BTK ville Jønkøping være sikret opprykk til 1.div. Det ble seier i begge lagkampene med hhv 8-3 og 8-2! Sondre vant alle sine matcher og har totalt 9-1 i kvote denne sesongen.

Sarah spilte for Våkstorps i Pingisligaen Damer B i helgen. Laget slo Malmø 6-1 der Sarah vant begge sine singler, så tapte de 6-3 mot esløv som hadde leid inn en kineser, der tapte Sarah 2 og vant 1.

Katarina spilte for Åsa i 1.divisjon. De møtte først Oscarshamn og vant 6-1 Katta vant alle singelkampene sine! 2. kamp var mot Halmstad der det ble tap 6-4. Her vant Katta 2 singler og tapte 1.

Anders spilte 2 kamper for Btk Dalen i 2.div avd VSS. Etter jul har laget vunnet alle sine kamper og klatret kraftig på tabellen, etter en treg start på høsten. Denne helgen ble ikke et unntak der de slo Wärgons 8-6 og Partille 8-3. Anders var småsyk og hadde en tung dag ved bordet og endte med en 1-4 kvote i singel. Men det skal sies at den ene seieren var den siste og avgjørende kampen mot Wärgons, og den ble vunnet 11-9 i avgjørende sett.

Henrik og Fredrik spilte for Bortans i 3.divisjon ØSSV. Laget vant begge kampene sine 8-2 og klatret med det opp til toppen av tabellen. Henrik vant alle sine 4 singelkamper og Fredrik sin kvote ble 3-1. De vant også begge doublekampene som de spilte sammen.