Lørdag 1. april arrangerte Kobra BTK’s spreke «bordtennismammaer», kalt Kobra Gold, en litt mer uhøytidelig cup for damer som nylig har startet sin bordtenniskarriere. Margo og Berit representerte B-72!

Skrevet av Berit:

«1. April inviterte Kobra bordtennisklubb til uoffisiell damecup i hallen sin. Målet var å få flere av de aktive damene i de ulike bordtennisklubbene til å ta steget ut for å tørre å spille kamper. 12 damer var påmeldt fra 4 forskjellige klubber. Kobra stilte med 5 stk. Jevnaker med 4 stk. Harestua med 1 stk og B72 med 2 stk.

Kampoppsettet var satt opp på en slik måte at hver fikk spilt flest mulige kamper. Vi spilte om alle plassene. Bordtennis, latter og godt humør stod i sentrum. Og de fleste var nok litt støle i magen dagen derpå av alle latterkrampene. Etter innledende runder som alle gikk videre fra, serverte Kobra jentene varm nydelig lunsj. Alle spiste rundt samme bord og det var en gylden anledning til å bli bedre kjent. Når alle hadde fylt opp med energi startet vi på igjen. Jeg vant prisen for blideste dame på cup. En stor toalettmappe. En av publikum som var fra Jevnaker steppet inn siden en av de påmeldte måtte melde pass. Hun kom på 9ende plass. Veldig sporty. Veldig stor stemning. Vi pratet mye om hvor viktig det var at vi voksne damene ble med mer på cuper og andre arrangement. Slik at vi fikk veteran dameklasse. Samt at det ble bedre rekruttering av voksne damer til sporten.»

Berit forteller oss videre om en litt morsom hendelse, kanskje noen der ute kjenner seg igjen?

En spiller treffer nettball og får poeng. Så glemte hun å si unnskyld. Da sier den andre; Du må si unnskyld. Naturligvis blir unnskyld sagt. Men da smeller det fra hun i litt sånn 8-åring trasstemme: «Du må si det som du mener det.» Kanskje ikke så morsomt på trykk, men det var nok til at alle i hallen lo så veldig at alle kamper måtte ta time out for å le ferdig.

Jentenes (damenes?) hovedtrener Ronny har følgende å si om sine elever:

«De har begge hatt en fin progresjon i spillet sitt. Grunnslagene sitter bedre og bedre samt at servene har begynt å komme seg.» 

Berit forteller til oss at 2 av damene i helgen faktisk kommenterte at servene hennes var ekle (les: gode). Noe hun selvfølgelig var fornøyd med!

B-72-redaksjonen tok en prat med jentene etter helgens festligheter.

– Hei Berit! Vant du noen kamper i helgen?
– «Selvfølgelig.»
– Slagene satt bra?
– «Jeg fikk poeng på en smash faktisk!»

– Hei Margo! Var du god i helgen?
– «He he, jeg vil ikke si det, akkurat. Men det var gøy og jeg lærte mye om hva som venter fra andre siden av bordet. Fått lyst til å trene mer!»

B-72-redaksjonen har likevel fått opplyst at Margo vant i alle fall 2 kamper denne lørdagen, bra!

Anne Haug fra arrangørklubben Kobra BTK informerer oss om at neste Goldie Cup trolig ikke kommer til å bli arrangert før en gang på våren 2018, men at både Jevnaker BTK og Harestua IL ønsket å arrangere noe lignende! Kanskje B-72 kan gjøre det samme?

PS! Av i alt 12 deltakere havnet Berit på 8. plass og Margo på 11.