Nå er det rundt en måned før Ungdoms EM i Portugal starter. Her har B-72 med 10 av 12 deltakere i den norske troppen. Før den tid er det en rekke internasjonale turneringer og EM samlinger for de norske landslagspillerne. 1-4. juni var Adrian, Sondre, Rebekka og Sarah sammen med Finn Vetvik fra Lia i Slovakia og spilte Slovak Kadett Open.

I lag gjorde Herrene det bra og kom til en kvartfinale. I gruppa slo de et blandet lag (England, Romania og Slovakia) 3-2, der begge de tapte kampene var i avgjørende og Kroatia B med 3-1. De tapte gruppefinalen mot England 2-3. I 1/8 finalen slo de Israel 3-0. Slovenia/Serbia ble for sterke i kvartfinalen der det ble 1-3 tap, kun Sondre vant en kamp (til gjengjeld 15-13 i avgjørende).

Jentene spilte også mange jevne kamper i gruppespillet. Rebekka og Sarah spilte på lag med tyske Sarah Mantz. De slo 2.laget til Slovakia greit 3-0, tapte knepent mot Polen B (hadde 2-0 og tapte 3. kamp 11-9 i avgjørende) og slo Kroatia 3-2. I 1/8 delsfinalen ble det tap mot 1. laget til Polen 1-3.

I singel vant Adrian pulja si etter to 3-2 seire og en 3-0 seier. Sondre og Finn kom på 2. plass i sine puljer. I første runde røyk Adrian ut 2-4 og Finn 4-0. Sondre vant både sin førsterunde- og andrerundekamp med 4-2 og var dermed klar for kvartfinale. Her ble det dessverre et hårfint tap 10-12 i avgjørende sett. Begge jentene kom på 3. plass i puljene sine, og røyk dermed ut. I double både gutta og jentene ut i andre runde.

Før EM skal alle de uttatte spillerne delta på diverse samlinger både i Norge og i utlandet. I tillegg skal noen av spillerne delta i  6 nasjoners turnering for kadetter i Nederland (9-11. juni) og Nord europeisk mesterskap i Estland (26-28. juni. Vi håper på en god oppkjøring til EM slik at spillerne kan være på sitt beste og gjøre gode resultater. Tidligere i sesongen har flere av de norske spillerne gjort gode internasjonale resultater, noe som lover veldig godt. EM spilles i Portugal 14-23. juli.