Denne helga startet seriespillet for 3. og 4. divisjon, og 5 av lagene våre var i aksjon.

B-72 3 bestående av Øyvind, Iver, Mahiran, Kim og Martin (som var på forbundssamling denne helga) spilte 3. divisjon avd C på Fornebu. Først møtte de Oppegård 2 der de vant 7-3. De første 4 singelkampene ble det 3 seier og 1 tap. Det ble tap i begge doublekampene, før de vant resten av singel kampene. Spesielt var det en kul og avgjørende kamp mellom Kim og Markus, der lå Kim under 3-10, men klarte å snu det og vant 12-10 i avgjørende. Det sies at det var coaching i verdensklassen fra lagleder Mahiran. Andre kamp var mot Klemetsrud der det endte med uavgjort, 5-5. I de første 4 kampene ble det 3 tap og 1 seier, i doublekampene var det veldig jevnt. Iver og Kim tapte 11-13 i avgjørende. Mahiran og Øyvind lå under 0-2 i sett men  gjorde et godt comeback og det endte med seier 11-9 i avgjørende sett. Laget lå fortsatt under 2-4 i lagkampen, men med 3 seiere og 1 tap i siste singlekampene endte det uavgjort. Laget ligger med det foreløpig på en 2. plass i serien bak Kjelsås BTK 4. 

Marie, Gertruda, Sarania og Vivian spilte i 4. divisjon avd A i helga for B-72 7. Vivian, Marie og Sarania spilte på Lørdagen i Askim, hvor de møtte Hvam 2 og Bærums verk. Begge kampene endte med 1-9 tap. Sarania stod for de 2 singelseirene. Ikke helt fornøyd med spillet. Gertruda tilbrakte lørdagen ved å jobbe med skolearbeid men spilte på søndagen. Da møtte de voksenlaget til B-72 (B-72 4) som denne helga spilte med Per Anders, Trygve og Adnan. Denne kampen ente med 6-4 seier til voksenlaget. B-72 4 spilte også på Lørdagen da de møtte Hvam 2, her ble det også tap. På søndagen spilte de også mot Bærums verk.

B-72 5 bestående av Finn Cato, Donatas, Ramunas og Michael S spilte i 4. div avd B på lørdag. Dette endte med 1-9 tap mot Harestua BTK 3 og 4-6 tap mot Oslo BTK 2. Kampen mot Oslo var veldig spennende der B-72 laget vant 3 kamper i avgjørende sett, spesielt kult at doublekampen ble vunnet 12-10 i avgjørende.

B-72 6 med Asgeir, Magnus B og Sivert hadde samlerunde i 4. div avd C i B-72 hallen. Her endte det også med to tap, 4-6 mot Fornebu 7 og 3-7 mot Jevnaker 2. De var veldig nærme uavgjort mot Fornebu, men tapte dessverre 9-11 i avgjørende i den avgjørende doublekampen. Mot Jevnaker var det to tap i avgjørende sett som også kunne ha vippet kampen andre vei. Men vi hadde også en veldig fin kamp av Asgeir mot Watchara Chadkarn, der han lå under 0-2 og vant de 3 neste settene med minst mulig margin.

Neste helg skal 2. laget spille 1. divisjon på Harestua. Vi gleder oss!