Denne helgen har det vært serieåpning i Sverige! Vi har hatt 7 B-72’ere i aksjon i forskjellige klubber og deler av landet.

Andreas Wirén sitt bilde.

Rebekka:

Rebekka spiller i Pingisligaen for damer og representerer Arvika BTK. Hun spilte ikke første lagkamp, der det ble seier 6-2 mot Spårvägens BTK, men spilte mot Dänningelanda BTK der det ble seier 6-1! Rebekka ubeseiret med 2-0 i single og 1-0 i double med Jennifer Jonsson.

Maja:

Spiller i samme klubb som Rebekka, i serieåpningen ble det tap for landskvinne Ilka Doval 1-3 i en veldig jevn kamp, men mot Ellen Holmsten trakk hun det lengste strået og gikk seirende ut av duellen med 11-6 i 5. og avgjørende sett! Dermed 1-1 i single for Maja denne helgen.

Andreas Wirén sitt bilde.

Arvika BTK ligger dermed på 2. plass med 4 av 4 poeng etter de to første kampene for året.

Martine: 

Martine debuterte for BTK Dalen mot Mariedals IK, det ble 2 seire og 2 tap i debutkampen, der et av tapene var double. Mot Team Eslövs PK-Malmö IF C ble det to jevne tap (2-3 og 1-3) før det ble en solid 3-0 seier i double med B-72-venninne Rikke etterfulgt av en 3-0 seier i single! 3-3 i single og 1-1 i double på Martine denne debuthelgen.

Rikke:

Som nevnt over så spiller Rikke på samme lag som Martine, og i sin første kamp for BTK Dalen ble det 2 seire og 1 tap. Spesielt siste kamp ble veldig avgjørende! På stilling 5-4 til BTK Dalen så sikret Rikke den siste kampen, med 11-7 i 5. og avgjørende sett. Veldig bra! Ettermiddagskampen på søndagen ble også en rysare, Rikke avgjør også her lagkampen til BTK Dalen’s fordel, 6-4! Rikke’s kvote i helgen ble 5-1 i single og 1-0 i double.

BTK Dalen sitt bilde.

BTK Dalen med to jevne 6-4 seire ligger på 2. plass med 4 av 4 mulige poeng.

Henrik:

Spiller sin andre sesong for Bortans IK, etter opprykket fra 3. divisjon i fjor er det ventet at det blir en sesong for å kjempe om å unngå nedrykk. Åpner godt med 3 seire og 1 tap i åpningskampen mot Munkedals BTK B. En av seirene med B-72-kamerat Fredrik i double. I den andre lagkampen vinner Henrik Bortans ene seier i 1-8 tap for BTK Dalen. 3-2 i singlekvote og 1-1 i double.

Fredrik: 

Sammen med Henrik tar også Fredrik på seg Bortandrakten og kjemper om overlevelse på nivå 4 i Sverige. Det ble 1-4 i singlekvote for han denne helgen, men en fin doubleseier sammen med Henrik.

Bortans IK Olympia sitt bilde.

Bortan IK står dermed med 1 seier og 1 tap så langt denne sesongen og ligger på 5. plass. Det blir spennende å se om guttene klarer å holde seg i 2. divisjon!

Jonas:

I likhet med Fredrik og Henrik, spiller også Jonas i 2. divisjon, men i Stockholmsområdet. Laget til Jonas rykket også opp fra 3. divisjon i fjor. Serien til Jonas spiller 2-dagers sammendrag. Så det ble hele 4 lagkamper denne helgen. Det endte med 2 tap, 1 uavgjort og 1 seier. Mange av kampene var veldig jevne, så det kunne fort endt med en seier til her! Kvoten til Jonas ble 6-5 i single og 1-2 i double.

Heby AIF ligger på 5. plass og er i rute for å klare målet sitt om å holde plassen i 2. divisjon.