I morgen 13. september starter Lag EM for Senior i Luxembourg. B-72 har med 4 av totalt 7 norske spillere. Både det norske herrelaget og damelaget spiller i Standard Division (nivå 3) og de kjemper med det om hver sin 33. plass.  Begge lagene er blant de antatt beste i divisjonen og har gode muligheter for seier, dette blir spennende!

Det norske herrelaget består av:
– Eskil Lindholm, Fornebu (ER 263)
– Marcus Wærstad, Stord (ER 303)
– Sondre Berner, B-72 (ER 383)
– Adrian Wetzel, B-72 (ER 387)
Både Adrian og Sondre har hatt stor framgang og har bevist ved flere anledninger at de har et høyt nivå inne, men at stabiliteten kan svikte litt. Blant annet husker vi alle da Adrian slo europas femte beste junior  Xinyu Yang i junior EM. Eskil og Marcus er noe mer rutinerte og stabile og er gode å sikre å ha på laget. Disse to sammen med Adrian og Sondre som kan bidra med en liten X-faktor, kan bli en veldig god og farlig kombinasjon. Dette blir også det første seniormesterskapet til Adrian og Sondre, det blir veldig spennende å se hvordan de takler overgangen fra junior til senior. Standard Division for herrene består av 2 grupper av 5 lag. Norge er i gruppe med Kypros, Montenegro, Asjerbajan og Latvia.

Det norske damelaget består av:
– Ilka Doval, Eiker (ER 180)
– Maja Haugen Gjelle, B-72 (ER 198)
– Rebekka Carlsen, B-72 (ER 221)
Alle disse jentene har hatt gode resultater som juniorer og er på vei til å begynne å hevde seg i seniorklassen. Rebekka og Maja hadde gode resultater i junior EM i går, der begge to slo flere spillere topp 30 i juniorklassen og fikk en god plassering i A-sluttspillet i lag. Rebekka klarte også å kapre en historisk 9. plass i singel! Ilka er et år eldre og har litt mer erfaring på seniornivå. Sammen med Maja spilte hun senior VM der jentene gjorde det helt greit. I Standard Division for damer er det kun en pulje som består av 6 lag. Norge er knappe forhåndsfavoritter og vi håper de klarer å innfri. Det ville i så fall vært en god prestasjon. De møter Estland, Bosnia Herzegovina, Latvia, Skottland og Makedonia.

Vi kommer til å oppdatere fortløpende på hjemmesiden og facebook og krysser fingrene for 2 norske seire!