Denne helga har B-72 2 vært i Harestua og spilt 1.Divisjon!

Lørdagens første kamp mot Oppegård endte med uavgjort der blant annet Henrik slo Axel Ørmen 3-0 og Sunniva vant begge sine kamper nede med glans. Henrik hadde også en god kamp mot Oppegårds svenske ener, Jesper Walton, der det dessverre endte med tap i avgjørende sett. Martine hadde også et hårfint tap 9-11 i avgjørende mot Jesper Swartz i tillegg til et 2-3 tap i double. Få poeng kunne tippet kampen andre veien.

Dagens andre kamp var mot kjelsås og var også en ekte neglebiter. Etter at Henrik og Hilding begge slo Tore Kristoffersen og Henrik vant oppedoubble med Martine, samt en fin 3-0 seier til Sunniva over Jostein Johansen,  endte det med et knepent 4-6 tap.

Søndagen startet med en tøff match mot et bra Fornebu lag! Etter 10 kamper og 5 femsettere måtte B-72 se seg tapt. (1-9) Helga sin siste kamp var mot Heros, som er en av forhåndsfavorittene. Henrik starter med en overbevisende seier mot Øystein Bakke. Og etter seier i begge doubblene og en sterkt seier av Martine mot Johannes Bratlie endte det opp med 4-6 tap.

B-72 viser at de absolutt har noe i 1. divisjon å gjøre etter mange gode seire mot høyt rankede spillere. Det er en veldig jevn serie med mange jevne kamper og små marginer som skiller. Det blir spennende å se hvordan laget utvikler seg gjennom sesongen. Neste runde er 25-26. november i Bodø, vi gleder oss.

(Skrevet av Fredrich)