(Skrevet av Marie og Akshaya) 

Denne uken har det vært høstsamling i B-72 hallen. Det er vært et supert oppmøte med 20 spillere på alle nivåer. Det var alt fra landslagsspillere til spillere som knapt har spilt to år.

Disse dagene har det vært mange gode trenere som har hjulpet og gitt mange tips. Sindre, Fredrik og Jonas har vært hovedtrenere og fått hjelp av Adrian som har hjulpet med kinatrening, i tillegg var Huang med på mandag og Thorsten onsdag.

Temaet for denne intense uken med 13 treningspass var kutt og retur. I den praktiske delen øvde vi på å kutte både aggressiv, med god fart og plassering ballen på de riktige punktene.

I den teoretiske delen så vi på en kinesisk trippel verdensmester i singel, Wang Liqin som gikk gjennom kort retur. Fredrik var den som oversatte og fikk spillerne til å forstå.

I videoen som ble vist på storskjerm lærte vi om plassering, forflytning, timing av ballen og om hvordan vinkelen på racketen er når du skal treffe ballen.

Dette var en lærerik og sosial samling og ikke nok med det, fikk vi besøk av Kristina Pirtskhalava fra Bodø og Hanna Hovden fra Oppegård. De trente med oss under hele samlingen.