Søndag 29.10 arrangerte Oslo BTK – Oslo Cup – i Bjølsenhallen, B-72 hadde med 10 yngre spillere!

Det ble konkurrert fra morgen til kveld, i single og double, med masse kamper på alle spillerne våre!

Emilie var med for første gang, sammen med ei fra Fornebu BTK så var de de eneste jentene der. Emilie spilte masse gode kamper og fikk flere poeng i kampene hun spilte. Så smilte hun også fra start til slutt, veldig bra jobba Emilie!

Milian og Mathias har spilt noen turneringer nå og er veldig ivrige på treninger, de viser stor fremgang og blir bare bedre og bedre! Mathias snudde en kamp fra 0-1 og 7-10 til sier 2-1 i sett. Guttene gjorde og sine saker godt i double!

Truls og Troy fra C-partiet deltok i double sammen, de spilte bra sammen og hadde veldig fint samspill! De viser at de også er gode venner utenfor bordet, ved måten de spiller sammen på. Her er det bare å trene enda mer, så blir de et veldig godt doublepar i fremtiden!

Henrik var med på sin andre turnering, han var veldig spent for kampene og spillet ble preget av det i starten. Det tok derimot ikke lang tid før Henrik ble varm og spilte noe av den beste bordtennisen han har gjort! Masse flotte ballvekslinger og noen harde FH-smasher satt til og med «raka vegen», bra Henrik!

Vinh og Alex har ikke spilt så lenge på nybegynnerpartiet, men de er veldig ivrige og har allerede rukket å spille 2 turneringer på kort tid! Masse gode kamper denne dagen, flere gode seiere og masse gode ballvesklinger på guttene!

Sander og Herman er de eldste som var med denne gangen, og 14-åringene er også blant de aller ivrigste på nybegynnerpartiet! Begge trener 4-5 ganger i uken, og blir bare bedre og bedre. Gøy å følge med på utviklingen, der både FH-loop og BH-loop blir sikrere og sikrere!

 

Vi takker Oslo BTK v/ Nina Jeletich og Jan Berner for en veldig fin og hyggelig bordtennisdag i Bjølsenhallen, og ser frem til 17. desember, da er det nemlig tid for en ny turnering i Oslo BTK’s lokaler!