(Skrevet av Sondre) 

Rebekka og Sondre sammen med Ilka Doval (Modum) og Fredrik Meringdal (Laksevåg) dro tirsdag 3. oktober fra Torp til Katowice i Polen for å spille Polish Open. Det var både Sondre og Rebekkas første Challenge Tour stevne.

Turneringen begynte onsdag der både Rebekka og Sondre kom godt ut og vant sin første match mot henholdsvis Taimmaa Abo-Yaman (3-0) og Arthur Bilas (3-2). Sondre var i 4er pulje og spilte en match til på onsdag mot Marco Golla fra Polen, som endte i 1-3 tap.

Rebekka hadde en kamp til på onsdag i seniorklassen mot Nikoleta Puchovanova som endte i 4-1 seier! Sondre spilte to matcher på torsdagen mot Sadi Ismailov og Ibrahima Diaw som begge endte i 1-4 tap.  Med dagens resultater betydde det at Sondre spilte om avansement i u21 puljen, mens Rebbekka spilte om å gå videre i både U21 og Senior.

Rebbekka tapte dessverre begge kampene i u21 og senior mot Anna Wegrzyn (0-3) og Mercedes Nagyvaradi (2-4).

Sondre vant sin match mot Tomas Kopanyi 3-1 og kom dermed med til hovedturneringen i u21 der han møtte Tomas Polansky i 1.runde der det ble 0-3 tap.

I dbl ble det stopp for for Rebekka/Ilka og Sondre/Fredrik i første runde, jentene hadde matchballer til å vinne matchen i 4.sett, men endte med et surt tap 9-11 i skilje.

Ma Wenting var også med og kom til 1/8 i både single og dbl. Ilka kom til første runde i både u21 og damer senior, mens Fredrik røk i to harde puljer i u21 og herrer senior.

Verdt å nevne er det at Kaii Yoshida fra Japan kom inn som uranket spiller, spilte seg gjennom pulja, innledende runder og kriget seg helt til finalen der det ble stopp mot Nigerianske Quadri Aruna.

På damesiden var det japanske Mima Ito som vant. Hun var sjeldent presset annet enn mot Miyuu Kihara (14 år!) og Miyu Kato.

Det var 13 japanere som deltok i turneringen og de hadde derfor også med seg 13 coacher, i tillegg hadde de med seg 3 sparringpartnere (høyrehendt, venstrehendt og deff)!

Både Rebekka og Sondre tar med seg god erfaring fra turneringen inn i den videre treningen?