Anne Sophie og Christine var i helgen i Helsingborg og spilte Rekordspelen.

Anne Sophie startet lørdagen med damer junior 17 der hun vant første kamp greit 3-0, men tapte andre kampen jevnt 1-3. Christine startet med flickor 13, der hun kom videre som to’er fra pulja, men røk i kvartfinalen 1-3 etter mye bra spill.

Senere på dagen var det klart for damer elite for Anne Sophie. Hun vant første kampen 3-0, men tapte i andre runde 0-3 etter bra spill. For Christine var det klart for flickor 12. Her vant hun puljen sin greit og gikk rett til kvarten. Her vant hun kampen 3-2. Så var det klart for semifinale. Her vant hun en veldig spennende kamp 3-2 etter mye bra spill! I finalen vant hun 3-0 mot en jente hun hadde tapt mot tidligere på dagen! Seier i flickor 12 til Christine!!

På søndagen spilte Anne Sophie damer junior 20 der hun vant første kamp 3-1 etter mye bra spill. Andre runde ble litt tøffere, og endte med et 0-3 tap. Christine spilte flickor 14, og kom videre som to’er i pulja. Første sluttspillsrunde ble litt for tøff, og endte med et 0-3 tap. Alt i alt var det en veldig fin turnering med mange bra og jevne kamper!

(Skrevet av Anne Sophie og Christine)