Denne helgen har det vært spill i både 3., 4. og 5. divisjon for B-72 spillere.

B-72 3 spilte 3 hjemmekamper i 3. divisjon avd C på søndagen. Martin Steen var på forbundssamling og kunne derfor ikke være med. Dermed bestod laget av Øyvind, Kim, Mahiran og Iver. Gutta møtte ganske tøff motstand og endte med 2 tap og et uavgjort. Første kamp var mot serielederne Kjelsås 4, dette endte med 2-8 tap der Øyvind vant sine to singler. Neste kamp mot Lynild endte 5-5. Øyvind vinner sine 2 kamper oppe, Mahiran vinner sine nede og sammen vinner de oppe doublen. Fornebu var motstanderen siste kamp, de stilte med et lag forsterket av Kenneth Zeiffert og Pradeep Sankran. Øyvind starter med en sterk 3-0 seier mot Kenneth og Mahiran følger opp med en 11-9 seier i avgjørende mot Sankran. Kim og Iver spiller to jevne kamper mot henholdsvis Peder Flaa og Jonathan Jonsson, men begge ender med tap. Mahiran og Kim taper nededoublen jevnt 1-3, mens Iver og Øyvind taper 0-3 oppe. 2-4 til Fornebu før både Øyvind og Mahiran hver sin jevne kamp 9-11 i avgjørende mot Sankran og Kenneth. Iver og Kim taper også sine kamper og kampen ender 2-8.

B-72 5 gjorde sakene sine bra på hjemmebane i 4.div avd B. Laget bestående av Finn Cato, Donatas og Michael S vant alle sine tre kamper på lørdagen. De slo Sarpsborg BTK 2 6-4, Klemetsrud IL 2 10-0 og Lynild BTK 2 6-4. Før helgen lå de på nest siste plass i serien, men nå har de klart å klatre til 4. plass og har totalt 6 poeng. Oslo BTK 2 som leder serien har 8 poeng. Det er også gledelig at Finn Cato er helt oppe på 3. plass på årets lagspiller i serien, det blir spennende å se om han klarer å komme på 1. plass i løpet av sesongen.

B-72 6 bestående av Asgeir, Magnus og Sivert har spilt 3 kamper i 4.div avd C. De tapte 3-7 mot Kjelsås der Asgeir vant 2 og Magnus vant 1 kamp. Mot Larkollen gikk gutta rent og vant 10-0. Til slutt møtte de Lynild som ble en veldig jevn kamp som til slutt endte 5-5. Dette var de siste kampene Asgeir spilte for B-72 da han melder overgang til Fornebu i løpet av neste uke. Vi ønsker Asgeir lykke til og takker for tiden han var her.

I 4. div avd A spilte B-72 4 og B-72 7. B-72 4 stile med Skjalg, Anders R og Per Anders. De tapte 4-6 mot Fokus 5 og slo Oppegård 5 9-1. De ligger nå på en 3. plass på tabellen. B-72 7 med Gertruda, Sarania og Vivian tapte 4-6 mot Askim BTK 2 og 1-9 mot Oslo BTK.

Damelaget vårt i 5.div avd D (B-72 9) bestående av Liv, Berit, Torill og Olga har vært på Harestua og spilt sine første kamper. Margo er egentlig også på laget, men måtte stå over pga skade. Først møtte de Kobra der det ble 3-7 tap, deretter tapte de mot Fornebu 0-10 før de tilslutt spilte uavgjort mot Fokus. Damene synes selv de spilte ganske bra og gleder seg til å gjøre det enda bedre de neste kampene.