(Skrevet av Rebekka og Maja) 

Maja og Rebekka dro hele veien ned til De Haan i Belgia for å spille Belgia Open, som er en ITTF Challenge turnering.

Turneringen startet bra allerede på treningsdagen da Maja og Rebekka ikke hadde baller, og ikke hadde motet til å spørre stjernene rundt seg om ball.

Første dag var det puljespill. Der Maja møtte to gode spillere i sin u21 gruppe. Hun møtte Kazantseva fra Russland som er nr. 18 på junior rankingen. Og Leonie Hartbrich fra Ungarn. Det ble dessverre tap i begge. I seniorpuljen møtte Maja russeren Maria Malanina, og gikk på et 0-4 tap.

Rebekka møtte Celine Reust fra Sveits i sin u21 kamp, der hun vant 3-0. I senior puljen møtte Rebekka russeren Anastasia Kolish som hun hadde tapt for under ungdoms EM i Portugal. Denne gangen tok hun revansje og vant 4-0. Hun fikk andre plass på EM i sommer så dette ble en overraskende skrell.

Dag to så hadde Maja en kamp igjen i senior puljen og møtte svenske Daniela Moskovits. Det ble et 0-4 tap, og dermed var Maja ute av turneringen. I u21 møtte Rebekka Kim Vermaas fra Nederland, der hun tapte 2-3. Rebekka fikk andreplass i puljen, men gikk videre på «lucky loser». I seniors puljen møtte hun Leili Mostafavi fra Frankrike, der det ble 1-4 tap. Dette gjorde at hun ble ener i puljen og gikk videre på sett.

I double møtte Ilka og Rebekka et mixed par fra Tyrkia og Bulgaria, der det ble et 1-3 tap.

Tredje turneringsdag møtte Rebekka andre seedede Adina Diaconu i U21. Her tok Rebekka superskrell nr2 og klarte å vinne 18-16 i avgjørende! Adina Diaconu er ranket nr 1 i Europa i U18, og er den beste spilleren Rebekka har slått. I andre runde møtte hun Daria Trigolos fra Hviterussland, her ble hviterusseren for sterk og Rebekka tapte 0-3. I senior turneringen møtte hun Das Mouma fra India, og tapte denne 2-4.

Utenom bordtennisen var stemningen god, bortsett fra at maten ikke falt helt i smak. Neste gang vi blir glade for å få lasagne, skal vi sjekke at det ikke ligger en fisk inni… Nå går turen til Ungarn for en ny turnering.