Maisen (Maja), Rebbi (Rebekka) og Sondre spilte Hungarian Junior Open sammen med kadettene Katarina og Martine. Det begynte med gruppespill i singel der Maja og Rebekka gikk videre fra pulja som toere, mens Sondre røk ut.

Begge jentene røk ut i første runde av sluttspillet med 4:1. I dbl tapte jentene 2:3 og 9-11 i avgjørende mot en Litauisk par. Sondre røk ut i 2. runde med makker fra Hviterussland. I lag slo jentene Ungarn B med 3:1, mens de tapte knepent for Polen 2:3, og endte som toer i pulja og røk ut. Sondre spilte lag med Belgia og de gikk videre fra pulja, men røk i kvart for Taiwan.


Martine og Katta på svømmetur med Muskantor-søstrene fra Sverige.

Kadett jentene ankom hallen i Ungarn første dagen og så single finalene i juniorklassen før de gikk og trente og forberedet seg til neste dag. Treningen var bra, og da jentene var ferdige dro de hjem til hotellet og la seg. Neste dag slo Katarina og Martine inn, og gjorde seg klar til første lagkamp mot det sammenslåtte laget som besto av Bosnia og Bulgaria. Katarina startet med en kontrollert 3-0 seier, som også ble etterfulgt av enda en 3-0 seier av Martine. Jentene vant doublen 3-1, og vant dermed første lagkamp 3-0.

Neste kamp var mot Tsjekkia der det ble hardere for jentene, og det endte med et 3-1 tap. Martine tapte sin 3-1, mens katta vant 3-0. Doublen tapte de 3-1, og Katarina tapte dessverre også 3-0. Jentene gikk dermed ikke videre fra pulja.

Etter et spillermøte og noen videoanalyser gikk jentene og la seg. Neste dagen skulle jentene gjøre seg klare for single, men Martine følte seg ikke bra og måtte trekke seg fra single. Katarina spilte bra, og vant pulja si etter å ha slått Italia, England og Kroatia. Ettersom Martine ikke kunne spille trakk de seg fra double også, og Katarina gjorde seg klar for neste dag.
Katarina møtte en jente fra Ukraina som hun slo 3-1, men tapte dessverre neste kampen der hun møtte en litt hardere nøtt å knekke, Pritica Pavade fra Frankrike.