Denne helgen har det vært spill for B-72 2 i 1. divisjon, B-72 3 i 3. divisjon samt alle 4. divisjonslagene våre. I 4. divisjon har alle lagene spilt ferdig en hel enkel runde i avdelingene sine, etter nyttår vil det bli nye 4. divisjonsavdelinger der lagene blir inndelt etter plassering i de første avdelingene.

B-72 2 med Hilding, Sunniva, Anne Sophie og Fredrich var i Bodø og spilte 3 kamper i 1. divisjon. Det endte med 4-6 tap mot Kobra og 3-7 tap mot Harestua på lørdagen, mens på søndagen tok de en fin 8-2 seier mot Bodø BTK. De ligger nå på 5. plass i serien.

B-72 3 har spilt i 3. Div avdeling C på Fornebu. Iver hadde operert beinet og kunne desverre ikke være med. Laget bestod dermed av Kim, Øyvind, Martin og lagleder Mahiran. På morgen var nesten alle klare til å dra 8:30 fra B-72 hallen unntatt Mahiran, som var den som skulle kjøre. Han lå og sov og hadde slått av mobilen, så de resterende spillerne måtte bare vente, og kom oss ikke avgårde før 9:35. Kampen begynte 10:00 og vi rakk det med små marginer. Første kamp var mot Fokus 3, hvor stillingen ble 5-5. Martin og Øyvind vant begge sine, og Mahiran vant en. Resten ble desverre tap, som ikke var uventet med tanke på at vi ikke fikk noe oppvarming. Siste kamp var mot Oppegård 2, hvor det ble en overlegen 9-1 seier. Her fikk vi faktisk varmet opp, og kun Kim tapte en nokså jevn kamp mot Markus Franck. B-72 3 ligger nå på 3. plass i avdelingen.

I 4. divisjon avd A har B-72 4 og B-72 7 spilt sine siste kamper i første halvdel av 4. divisjon. B-72 4 med Per Anders, Anders R, Skjalg og Adnan spilte uavgjort mot både Dal og Bærumsverk i tillegg til å ha et jevnt 4-6 tap mot Oslo BTK. De endte dermed på en 5. plass i avdelingen og vil spille i nivå 2 i 4. divisjon etter jul. Det ble mange jevne kamper og med litt bedre uttelling kunne de fort ha havnet enda litt høyere. B-72 7 med Gertruda, Marie og Sarania spilte uavgjort mot Oppegård og tapte så vidt 4-6 mot Dal. De endte til slutt på en 8. plass på tabellen og spiller i nivå 3 etter jul.

B-72 6 bestående av Finn Cato, Michael og Donatas har vært på Bjølsen og spilt sine siste førsterunde kamper. Her ble det 8-2 seier mot Oppegård BTK 4 og 7-3 seier mot Langhus IL 2. Dermed endte laget på 3. plass i avdelingen og kommer til å spille i nivå 1 etter jul.

B-72 6 bestående av Sivert, Magnus og Scott har spilt 3 hjemmekamper i helgen. Det endte med 2 jevne 4-6 tap mot Oppegård 3 og Oslo BTK 3, samt et litt mindre jevnt tap 2-8 mot Fokus 7. De endte med det på 6. plass i avdelingen og vil trolig bli delt inn i nivå 3 i de nye 4. divisjonsavdelingene, sammen med B-72 7. Vi må også takke Ronny Bredesen som stilte opp som arrangementansvarlig for kampene.

Neste helg er det klart for nye runder i Eliteserien både for herrer og damer. Vi minner spesielt om herrekampen mellom B-72 og Vikåsen på hjemmebane, Søndag 3. desember kl 10.30, gratis inngang!